Çocuk Gelişimi Öğrencileri Bahçeye Renk Kattı

EĞİTİM 25.12.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çocuk Gelişimi Öğrencileri Bahçeye Renk Kattı

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu (Acıpayam MYO) Çocuk Gelişimi Programı son sınıf öğrencileri, Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul öncesi eğitimi uygulama sınıfı bahçesinin tasarımını ve düzenlemesini gerçekleştirerek bahçeye renk kattı.   Etkinliğe, Acıpayam MYO Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Nisan Cansu Ertan ve Öğr. Gör. Fatmanur Öztoklu Durmuş ile birlikte Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ummahan Akköse ve çocuk gelişimi öğrencileri katıldı.     Etkinlik kapsamında, atık araba lastiklerini boyayarak lastiklerin geri dönüşümünü sağlayan öğrenciler bu materyalden oyun parkuru oluşturdu. Burada okuyan minik çocuklar için eğlenceli bir alan oluşturan öğrenciler aynı zamanda atık yönetimi ve geri dönüşüme de dikkat çekti.  Acıpayam MYO öğrencileri, daha sonra okulun duvarlarına eğlenceli ve öğretici resimler ve rakamlar çizerek her birini rengârenk boyadı.    

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu (Acıpayam MYO) Çocuk Gelişimi Programı son sınıf öğrencileri, Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul öncesi eğitimi uygulama sınıfı bahçesinin tasarımını ve düzenlemesini gerçekleştirerek bahçeye renk kattı.

 

Etkinliğe, Acıpayam MYO Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Nisan Cansu Ertan ve Öğr. Gör. Fatmanur Öztoklu Durmuş ile birlikte Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ummahan Akköse ve çocuk gelişimi öğrencileri katıldı.

 

 

Etkinlik kapsamında, atık araba lastiklerini boyayarak lastiklerin geri dönüşümünü sağlayan öğrenciler bu materyalden oyun parkuru oluşturdu. Burada okuyan minik çocuklar için eğlenceli bir alan oluşturan öğrenciler aynı zamanda atık yönetimi ve geri dönüşüme de dikkat çekti.  Acıpayam MYO öğrencileri, daha sonra okulun duvarlarına eğlenceli ve öğretici resimler ve rakamlar çizerek her birini rengârenk boyadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.