Çocuk Spor Kıyafet Dendi mi Akla Gelen İlk Marka; Rookie

DİĞER 12.03.2018 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çocuk Spor Kıyafet Dendi mi Akla Gelen İlk Marka; Rookie

Rookie çocukları da büyükler kadar en güzel sportif ürünlerle buluşturmak konusunda iddialı. İşte aşağıda çocuklar tarafından en çok tutulan ve popüler olan Rookie seçenekleri… Nike Air Force Mid Gs En ünlü basketçilerden tutun da, ünlü oyunculara, starlara kadar herkesin kullandığı Nike Air Force Mid Gs, Rookie online mağazasında! Deri dokusu sayesinde kir, leke nedir bilmeyen Air Force, sahip olduğu hava kanallarıyla koku, ter - neme meydan okur niteliklerde tasarlanmış. İster bağla, ister cırt cırtla… Dilediğin gibi sokağa çıkabilirsin. Ayağı saran özel yastıklar sayesinde Nike Air Force Mid Gs çocukların ayaklarını pamuklara sarılmış  hissinde kucaklıyor. Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS) Genç Spor Ayakkabısı Deri tasarımlı - parıltılı spandeks ipliklerle dokunmuş olan neopran – termoplastik elstik yapılı Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS), ayakların hava ile temasını kesmeyen özelliklere sahip. Ayak topukları ve burunları her zaman ayakkabılar içinde sorun yaşayan ve ayakkabıların vurduğu noktalardandır. Ama Nike Air Huarache Run Ultra de böyle bir sorun yaşanmaz zira içindeki air sole noktaları sayesinde ayaklar yumuşacık sarmalanır. Oluklu esnek kauçuk taban bu ayakkabının en özel temasını oluştururken, air max yastıkları ve phylon orta taban özellikleri de en karakteristik özelliklerindendir. Nike Mercurial Victory VI Jr. Genç/Çocuk Halı Saha Ayakkabısı Futbola özel yarıklar, özel üçgen çiviler, kırmızı ve siyah karizmatik tasarım ayakkabıyı öne çıkaran en vurgulu özelliklerinden. Tasarımı ile ayak kuvvetini artıran bu model çocukların sağ ve sol vuruşlarını destekleyerek geliştirmektedir. Böylelikle en şiddetli şutları ve en özel çalımları sizin yavrunuz atabilecek. Ayrıntılı bilgi için: https://www.rookie.com.tr/jr-mercurialx-victory-vi-tf-6 Rookie Okul Çantaları Çocuklarınızın sırtı ya da beli mi ağrıyor? O halde mutlaka yanlış bir çanta kullanıyordur. Oysaki Rookie mağazasına geldiğinizde dünyanın en ergonomik ve sağlıklı okul çantaları ile tanışabilirsiniz. Air max yastıklı – askılı özel tasarım çantalar burada! Bu çantalar yükü eşit miktarlarda dağıtarak omuzlara ve sırtın tek noktasına yük binme riskini sıfırlıyor. Böylelikle çocuklarda oluşabilecek olan kamburluk ya da omuz çökmesi gibi riskler de ortadan kalkıyor. Nike çocuk sırt çantalarının yanısıra Adidas, Reebok, Jordan, Jungman logolu laptop çantaları, Frozen Elsa, Nemo, Spiderman baskılı en özel ve ilgi çekici çantalar hep Rookie online mağazalarında! Nike Zoom Pegasus 34 (GS) Genç Koşu Ayakkabısı Kızınız okula her zaman geç mi kalıyor? Oysaki çocuklar tarafından çok sevilen ve en popüler olan bu ayakkabı markasının Flywire kordonlu modeli sayesinde saniyeler içinde ayakkabılarını giyerek evden çıkabilir. Nike Zoom Pegasus 34 (GS) Genç Koşu Ayakkabısı File görünümlü hava aldırabilen yapıdaki bu spor ayakkabılar fosforlu renkleri ve şeker gibi tasarımı ile kız çocukları arasında bir numara oldu.

Rookie çocukları da büyükler kadar en güzel sportif ürünlerle buluşturmak konusunda iddialı. İşte aşağıda çocuklar tarafından en çok tutulan ve popüler olan Rookie seçenekleri… Nike Air Force Mid Gs En ünlü basketçilerden tutun da, ünlü oyunculara, starlara kadar herkesin kullandığı Nike Air Force Mid Gs, Rookie online mağazasında! Deri dokusu sayesinde kir, leke nedir bilmeyen Air Force, sahip olduğu hava kanallarıyla koku, ter - neme meydan okur niteliklerde tasarlanmış. İster bağla, ister cırt cırtla… Dilediğin gibi sokağa çıkabilirsin. Ayağı saran özel yastıklar sayesinde Nike Air Force Mid Gs çocukların ayaklarını pamuklara sarılmış  hissinde kucaklıyor.

nike Air Force Mid GsNike Air Force Mid Gs Nike Air Force Mid GsNike Air Force Mid Gs

Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS) Genç Spor Ayakkabısı

Deri tasarımlı - parıltılı spandeks ipliklerle dokunmuş olan neopran – termoplastik elstik yapılı Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS), ayakların hava ile temasını kesmeyen özelliklere sahip. Ayak topukları ve burunları her zaman ayakkabılar içinde sorun yaşayan ve ayakkabıların vurduğu noktalardandır. Ama Nike Air Huarache Run Ultra de böyle bir sorun yaşanmaz zira içindeki air sole noktaları sayesinde ayaklar yumuşacık sarmalanır. Oluklu esnek kauçuk taban bu ayakkabının en özel temasını oluştururken, air max yastıkları ve phylon orta taban özellikleri de en karakteristik özelliklerindendir. site:rookie.com.tr Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS)Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS) Nike Air Huarache Run Ultra SE(GS)

Nike Mercurial Victory VI Jr.

Genç/Çocuk Halı Saha Ayakkabısı Futbola özel yarıklar, özel üçgen çiviler, kırmızı ve siyah karizmatik tasarım ayakkabıyı öne çıkaran en vurgulu özelliklerinden. Tasarımı ile ayak kuvvetini artıran bu model çocukların sağ ve sol vuruşlarını destekleyerek geliştirmektedir. Böylelikle en şiddetli şutları ve en özel çalımları sizin yavrunuz atabilecek. Ayrıntılı bilgi için: https://www.rookie.com.tr/jr-mercurialx-victory-vi-tf-6 Nike Mercurial Victory VI Jr.Nike Mercurial Victory VI Jr.

Rookie Okul Çantaları

Çocuklarınızın sırtı ya da beli mi ağrıyor? O halde mutlaka yanlış bir çanta kullanıyordur. Oysaki Rookie mağazasına geldiğinizde dünyanın en ergonomik ve sağlıklı okul çantaları ile tanışabilirsiniz. Air max yastıklı – askılı özel tasarım çantalar burada! Bu çantalar yükü eşit miktarlarda dağıtarak omuzlara ve sırtın tek noktasına yük binme riskini sıfırlıyor. Böylelikle çocuklarda oluşabilecek olan kamburluk ya da omuz çökmesi gibi riskler de ortadan kalkıyor. Nike çocuk sırt çantalarının yanısıra Adidas, Reebok, Jordan, Jungman logolu laptop çantaları, Frozen Elsa, Nemo, Spiderman baskılı en özel ve ilgi çekici çantalar hep Rookie online mağazalarında!

Nike çocuk sırt çantası Classic Kids BackpackNike çocuk sırt çantası Classic Kids BackpackNike çocuk sırt çantası Classic Kids Backpack

Nike Zoom Pegasus 34 (GS) Genç Koşu Ayakkabısı

Kızınız okula her zaman geç mi kalıyor? Oysaki çocuklar tarafından çok sevilen ve en popüler olan bu ayakkabı markasının Flywire kordonlu modeli sayesinde saniyeler içinde ayakkabılarını giyerek evden çıkabilir. Nike Zoom Pegasus 34 (GS) Genç Koşu Ayakkabısı File görünümlü hava aldırabilen yapıdaki bu spor ayakkabılar fosforlu renkleri ve şeker gibi tasarımı ile kız çocukları arasında bir numara oldu.

Nike Zoom Pegasus 34 (GS)Nike Zoom Pegasus 34 (GS)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.