Çocukların Yaz Spor Okulu Coşkusu

SPOR 08.08.2019 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çocukların Yaz Spor Okulu Coşkusu

Yaz tatilinde çocuklara sporu sevdiren Yaz Spor Okulları, Denizli’nin dört bir tarafında ve ilçelerde devam ediyor.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran’da açılışı yapılan kurslar çocukların yoğun ilgisi ve coşkusu ile devam ediyor. “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile başlayan yüzmeden futbola, karateden atletizme pek çok farklı branşta faaliyetlerin devam ettiği kurslarda çocuklar, uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak eğlenceli bir yaz dönemi geçiriyor.   YÜZMEYE YOĞUN İLGİ VAR Her yıl en çok ilginin olduğu branşlardan yüzme kurslarında ikinci döneme girildi. Atatürk Yüzme Havuzunda hem serinleyen hem de yüzme öğrenen çocuklar yüzme sporunun tekniklerini öğreniyor. Her çocuğun küçük yaşta yüzme öğrenmesinin önemli olduğunu belirten yüzme antrenörleri; yeni başlayan gruplara su üzerinde kalabilme ve kısa mesafelerde yüzme eğitimi verdiklerini belirtti.     CAMİLER ARASI SPOR BULUŞMASI Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan Diyanet İşleri Başkanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle “Yaz Kur’an Kurslarında Spor Yapıyorum” projesi bu yaz döneminde farklı bir formatta devam etti. Camilerde Yaz Kur’an Kurslarına katılan çocukların oluşturduğu takımlar merkez ve çevre ilçelerde turnuvalarda buluştu.     “ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE ÖNEMLİ FAYDALAR SAĞLIYOR” Voleybol kurslarına gelen velilerden düşüncelerini paylaşan Özlem Çivicioğlu; çocuklar için yaz döneminin önemli olduğunu ve bu dönemi çocukların sporla değerlendirmesi gerektiğini söyleyerek çocuklarını voleybol ve cimnastik kurslarına getirdiklerini belirtti. Sporun çocukların gelişimlerine katkı sağladığını söyleyen Çivicioğlu herkesi yaz spor okullarına davet etti.   GENÇLİK KAMPLARINA YOĞUN İLGİ Gençler için çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezi’nde, yaz boyunca dönemler halinde devam eden gençlik kampları gençleri ağırlamayı sürdürüyor. Kampların yanı sıra yıl boyunca aktif olan gençlik merkezinde kültürel ve sanatsal kurslar devam ediyor.     İBANOĞLU “ÇOCUKLARIN SPORA OLAN İLGİSİ MUTLULUK VERİCİ” Fırsat buldukça yaz spor okullarını gezen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; kurslarda çocukların bir arada neşeli bir ortamda eğlendiğini, eğitici ve öğretici programlarla çocukların spora olan sevgilerinin arttığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İbanoğlu; sporun çocuklar için önemini bilen, çocuklarını kurslara gönderen ailelere de teşekkür etti.    

Yaz tatilinde çocuklara sporu sevdiren Yaz Spor Okulları, Denizli’nin dört bir tarafında ve ilçelerde devam ediyor.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran’da açılışı yapılan kurslar çocukların yoğun ilgisi ve coşkusu ile devam ediyor. “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile başlayan yüzmeden futbola, karateden atletizme pek çok farklı branşta faaliyetlerin devam ettiği kurslarda çocuklar, uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak eğlenceli bir yaz dönemi geçiriyor.

 

YÜZMEYE YOĞUN İLGİ VAR

Her yıl en çok ilginin olduğu branşlardan yüzme kurslarında ikinci döneme girildi. Atatürk Yüzme Havuzunda hem serinleyen hem de yüzme öğrenen çocuklar yüzme sporunun tekniklerini öğreniyor. Her çocuğun küçük yaşta yüzme öğrenmesinin önemli olduğunu belirten yüzme antrenörleri; yeni başlayan gruplara su üzerinde kalabilme ve kısa mesafelerde yüzme eğitimi verdiklerini belirtti.

 

 

CAMİLER ARASI SPOR BULUŞMASI

Geçtiğimiz yıllarda uygulamaya konulan Diyanet İşleri Başkanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle “Yaz Kur’an Kurslarında Spor Yapıyorum” projesi bu yaz döneminde farklı bir formatta devam etti. Camilerde Yaz Kur’an Kurslarına katılan çocukların oluşturduğu takımlar merkez ve çevre ilçelerde turnuvalarda buluştu.

 

 

“ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE ÖNEMLİ FAYDALAR SAĞLIYOR”

Voleybol kurslarına gelen velilerden düşüncelerini paylaşan Özlem Çivicioğlu; çocuklar için yaz döneminin önemli olduğunu ve bu dönemi çocukların sporla değerlendirmesi gerektiğini söyleyerek çocuklarını voleybol ve cimnastik kurslarına getirdiklerini belirtti. Sporun çocukların gelişimlerine katkı sağladığını söyleyen Çivicioğlu herkesi yaz spor okullarına davet etti.

 

GENÇLİK KAMPLARINA YOĞUN İLGİ

Gençler için çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezi’nde, yaz boyunca dönemler halinde devam eden gençlik kampları gençleri ağırlamayı sürdürüyor. Kampların yanı sıra yıl boyunca aktif olan gençlik merkezinde kültürel ve sanatsal kurslar devam ediyor.

 

 

İBANOĞLU “ÇOCUKLARIN SPORA OLAN İLGİSİ MUTLULUK VERİCİ”

Fırsat buldukça yaz spor okullarını gezen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; kurslarda çocukların bir arada neşeli bir ortamda eğlendiğini, eğitici ve öğretici programlarla çocukların spora olan sevgilerinin arttığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İbanoğlu; sporun çocuklar için önemini bilen, çocuklarını kurslara gönderen ailelere de teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.