Corona Virüsü Etkisini Kaybedinceye Kadar Gelmeyin

GÜNDEM 30.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Corona Virüsü Etkisini Kaybedinceye Kadar Gelmeyin

Denizli'nin Çameli İlçesi'nin çok sevilen bir bölge olduğuna dikkat çeken belediye başkanı Cengiz Arslan tüm yurttaşlara seslenerek, corona virüsün tamamen etkisini kaybedinceye kadar ilçeye gelmemelerini istedi. Çameli'den özellikle Ortaca, Dalaman, Köyceğiz ve diğer illerden gelen Çameliler bulunduğuna dikkat çeken başkan Arslan, bu sıkıntılı günleri atlatıncaya kadar evlerinden ayrılmamalarını ve ilçeye gelmemelerini istedi.     Başkan Arslan zor günleri hep birlikte atlatmak istediklerini belirterek şunlara yer verdi; "İkinci evi olarak ilçemizi belirlemiş tüm yurttaşlarımızın, ülke olarak zor zamanlarda geçtiğimiz bugünlerde salgının yayılmasını önlemek ve sevdiklerimizi korumak için ilçemize gelmemeleri önemle rica olunur.Tekrar bir arada olabilmemiz için bugün ayrı kalmamız şart. Güzel günler yakın. Yeter ki kurallara uyalım. evlerimizde kalalım. Sağlıklı günler geçirmek dileğiyle."     DIŞARI ÇIKMAMAK İÇİN BİRBİRİMİZİ UYARALIM   İlçede bulunan vatandaşların çok acil İhtiyaçları dışında ilçe dışına çıkmamaları, virüsün bulaşmaması için çok büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Başkan Arslan, "Ayrıca ilçemize zorunlu hallerden ilçe dışından gelen kişi ve kişilerin 14 gün kuralına uyarak evden çıkmamaları kendilerini gönüllü karantinaya almaları kendi ve toplum sağlığı için çok önemli olup mahallelerimizde dışarıdan gelen ve bu kurallara uymayanları lütfen uyaralım dikkate almayanları mahalle muhtarlarımıza ve yetkililere bildirelim" dedi. 

Denizli'nin Çameli İlçesi'nin çok sevilen bir bölge olduğuna dikkat çeken belediye başkanı Cengiz Arslan tüm yurttaşlara seslenerek, corona virüsün tamamen etkisini kaybedinceye kadar ilçeye gelmemelerini istedi. Çameli'den özellikle Ortaca, Dalaman, Köyceğiz ve diğer illerden gelen Çameliler bulunduğuna dikkat çeken başkan Arslan, bu sıkıntılı günleri atlatıncaya kadar evlerinden ayrılmamalarını ve ilçeye gelmemelerini istedi.  

 

Başkan Arslan zor günleri hep birlikte atlatmak istediklerini belirterek şunlara yer verdi; "İkinci evi olarak ilçemizi belirlemiş tüm yurttaşlarımızın, ülke olarak zor zamanlarda geçtiğimiz bugünlerde salgının yayılmasını önlemek ve sevdiklerimizi korumak için ilçemize gelmemeleri önemle rica olunur.Tekrar bir arada olabilmemiz için bugün ayrı kalmamız şart. Güzel günler yakın. Yeter ki kurallara uyalım. evlerimizde kalalım. Sağlıklı günler geçirmek dileğiyle."  

 

DIŞARI ÇIKMAMAK İÇİN BİRBİRİMİZİ UYARALIM

 

İlçede bulunan vatandaşların çok acil İhtiyaçları dışında ilçe dışına çıkmamaları, virüsün bulaşmaması için çok büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Başkan Arslan, "Ayrıca ilçemize zorunlu hallerden ilçe dışından gelen kişi ve kişilerin 14 gün kuralına uyarak evden çıkmamaları kendilerini gönüllü karantinaya almaları kendi ve toplum sağlığı için çok önemli olup mahallelerimizde dışarıdan gelen ve bu kurallara uymayanları lütfen uyaralım dikkate almayanları mahalle muhtarlarımıza ve yetkililere bildirelim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.