Coşku ilk günden doruklarda

PAMUKKALE 05.05.2018 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Coşku ilk günden doruklarda

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu sene 2.si yapılan 'Pamukkale Spor Oyunları' görkemli bir açılış ile resmen başladı. Kortej yürüyüşü ve panelin ardından Türk Pop sanatçısı Sinan Akçıl konseri ile etkinliklere resmen başlanıldı.   Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik Denizli Valisi Hasan Karahan , Milletvekilli Şahin Tin , Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in yanı sıra binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti. Kortej Yürüyüşünün ardından gerçekleşen panelde Spor oyunları kapsamında gerçekleşecek olan spor dallarını temsilen milli sporcularda katıldı. Yapılan panelin ardından Türk pop sanatçısı Sinan Akçıl konseri ile gece son buldu.

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu sene 2.si yapılan 'Pamukkale Spor Oyunları' görkemli bir açılış ile resmen başladı. Kortej yürüyüşü ve panelin ardından Türk Pop sanatçısı Sinan Akçıl konseri ile etkinliklere resmen başlanıldı.

 

Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik Denizli Valisi Hasan Karahan , Milletvekilli Şahin Tin , Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in yanı sıra binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Kortej Yürüyüşünün ardından gerçekleşen panelde Spor oyunları kapsamında gerçekleşecek olan spor dallarını temsilen milli sporcularda katıldı. Yapılan panelin ardından Türk pop sanatçısı Sinan Akçıl konseri ile gece son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.