Çözüm Üretiyoruz!

EKONOMİ 05.09.2016 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çözüm Üretiyoruz!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Şahin Tin, ziyarette yaptığı açıklamada, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini fakat hükümet olarak ticaretin gücünü daha da artırmak adına önemli kararlar aldıklarını ve uygulamaya geçirdiklerini ifade etti.     Denizli Ticaret Odası ziyaretinde personelle de selamlaşarak, kolaylıklar dileyen Milletvekili Şahin Tin, ardından Meclis Başkanlığı makamına geçerek Başkan Hüseyin Memişoğlu ile bir süre görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memişoğlu; “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, teşekkür ederiz. Bu ziyaretiniz önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarda bize ışık tutacaktır” dedi.     Milletvekili Şahin Tin ise Memişoğlu’na Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Denizli’miz için Ticaret Odası meclis başkanı olarak önemli ve hayırlı görevler yapacağınıza inanıyoruz. Allah mahcup etmesin. Bizler de Denizli’ye hizmetler getirmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çalışacağız” diye konuştu.     Talepleri Dikkate Alıyoruz!     AK Parti hükümeti ve TBMM olarak iş dünyasının taleplerini dikkate alarak kararlar aldıklarını ve adımlar attıklarını dile söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Denizli Milletvekili olarak esnaflarımızın, sanayicilerimizin, işadamlarımızın ve tüccarlarımızın devletle hükümetle gerçekleştirilecek istişarelerinde hep birlikte oluyoruz. Ülkemizin geçtiği bu zorlu dönemde ticarette yaşanan tıkanıklıkları aşmak için her türlü gayreti gösteriyoruz. Sanayicilerimizden, esnafımızdan ve toplumun çeşitli kesimlerinden gelen taleplerin çözümü doğrultusunda girişimlerde bulunuyoruz. Toplumun beklentilerine cevaplar üretiyor, varlık barışı, borçların yapılandırılması gibi kolaylıklar sağlıyoruz. Esnaflarımızın ve tüccarlarımızın tahsilat problemi yaşaması dolayısıyla en çok şikâyet ettiği Çek Kanunu ile ilgili beklentilere cevap olacak nitelikle gerekli yasal düzenlemeleri yaptık. Bizler toplumun taleplerine karşılamaya her zaman açığız. Artık toplumun beklentilere kulak tıkayan bir anlayış yok” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Şahin Tin, ziyarette yaptığı açıklamada, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini fakat hükümet olarak ticaretin gücünü daha da artırmak adına önemli kararlar aldıklarını ve uygulamaya geçirdiklerini ifade etti.

 

 

Denizli Ticaret Odası ziyaretinde personelle de selamlaşarak, kolaylıklar dileyen Milletvekili Şahin Tin, ardından Meclis Başkanlığı makamına geçerek Başkan Hüseyin Memişoğlu ile bir süre görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memişoğlu; “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, teşekkür ederiz. Bu ziyaretiniz önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarda bize ışık tutacaktır” dedi.

 

 

Milletvekili Şahin Tin ise Memişoğlu’na Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Denizli’miz için Ticaret Odası meclis başkanı olarak önemli ve hayırlı görevler yapacağınıza inanıyoruz. Allah mahcup etmesin. Bizler de Denizli’ye hizmetler getirmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çalışacağız” diye konuştu.

 

 

Talepleri Dikkate Alıyoruz!

 

 

AK Parti hükümeti ve TBMM olarak iş dünyasının taleplerini dikkate alarak kararlar aldıklarını ve adımlar attıklarını dile söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Denizli Milletvekili olarak esnaflarımızın, sanayicilerimizin, işadamlarımızın ve tüccarlarımızın devletle hükümetle gerçekleştirilecek istişarelerinde hep birlikte oluyoruz. Ülkemizin geçtiği bu zorlu dönemde ticarette yaşanan tıkanıklıkları aşmak için her türlü gayreti gösteriyoruz. Sanayicilerimizden, esnafımızdan ve toplumun çeşitli kesimlerinden gelen taleplerin çözümü doğrultusunda girişimlerde bulunuyoruz. Toplumun beklentilerine cevaplar üretiyor, varlık barışı, borçların yapılandırılması gibi kolaylıklar sağlıyoruz. Esnaflarımızın ve tüccarlarımızın tahsilat problemi yaşaması dolayısıyla en çok şikâyet ettiği Çek Kanunu ile ilgili beklentilere cevap olacak nitelikle gerekli yasal düzenlemeleri yaptık. Bizler toplumun taleplerine karşılamaya her zaman açığız. Artık toplumun beklentilere kulak tıkayan bir anlayış yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.