Çukura düşen köpeği itfaiye kurtardı

DENİZLİ 07.09.2019 - 14:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çukura düşen köpeği itfaiye kurtardı

Denizli’nin Güney İlçesi’nde çukura düşen köpek mahsur kaldı. Mahsur kalan köpeğin yardımına itfaiye ekipleri yetişti.   Edinilen bilgiye göre; Güney İlçesi, Çorbacılar Mahallesi’nde İtalyan çukurunu andıran çukura, sebebin henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düştü. Sahibi tarafından çıkarılamayan talihsiz köpek için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen Güney İtfaiye şube ekipleri, köpeği kurtarmak için harekete geçti.   Merdiven yardımı ile çukura giren itfaiye eri, köpeği mahsur kaldığı yerden kurtardı. Köpeklerinin çukurdan kurtulmasına sevinen sahibi ve küçük kızı itfaiye ekiplerine teşekkür etti.    

Denizli’nin Güney İlçesi’nde çukura düşen köpek mahsur kaldı. Mahsur kalan köpeğin yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

 

Edinilen bilgiye göre; Güney İlçesi, Çorbacılar Mahallesi’nde İtalyan çukurunu andıran çukura, sebebin henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düştü. Sahibi tarafından çıkarılamayan talihsiz köpek için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen Güney İtfaiye şube ekipleri, köpeği kurtarmak için harekete geçti.

 

Merdiven yardımı ile çukura giren itfaiye eri, köpeği mahsur kaldığı yerden kurtardı. Köpeklerinin çukurdan kurtulmasına sevinen sahibi ve küçük kızı itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.