Çukurca'da 57 terörist etkisiz hale getirildi

ASAYİŞ 02.09.2016 - 18:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çukurca'da 57 terörist etkisiz hale getirildi

denizli haber / denizli 20 haber / Çukurca'da 57 terörist etkisiz hale getirildi

TSK, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yürütülen operasyonda 27'si ölü olmak üzere 57 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.   Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, şu ana kadar 27'si ölü, 57 terörist etkisiz hale getirildi.   TSK'dan yapılan açıklamaya göre, bugün Çukurca ilçesindeki kırsal alanda 1'inci Komando Tugay Komutanlığı birliklerinin katıldığı ve hava taarruzlarıyla desteklenen, "Şehit Sağ.Üçvş. Mekan Şahin" operasyonunda şu ana kadar 27 teröristin öldüğü, 30 teröristin yaralandığı belirtildi. Böylece 57 terörist etkisiz hale getirildi.   Operasyonda, 5 "Doçka" mevzisi imha edildi ve terör örgütünün kullandığı silahlar da ele geçirildi. Bir askerin şehit düştüğü, 6 askerin de yaralandığı operasyonun devam ettiği bildirildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Çukurca'da 57 terörist etkisiz hale getirildi

TSK, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yürütülen operasyonda 27'si ölü olmak üzere 57 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, şu ana kadar 27'si ölü, 57 terörist etkisiz hale getirildi.

 

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, bugün Çukurca ilçesindeki kırsal alanda 1'inci Komando Tugay Komutanlığı birliklerinin katıldığı ve hava taarruzlarıyla desteklenen, "Şehit Sağ.Üçvş. Mekan Şahin" operasyonunda şu ana kadar 27 teröristin öldüğü, 30 teröristin yaralandığı belirtildi. Böylece 57 terörist etkisiz hale getirildi.

 

Operasyonda, 5 "Doçka" mevzisi imha edildi ve terör örgütünün kullandığı silahlar da ele geçirildi.

Bir askerin şehit düştüğü, 6 askerin de yaralandığı operasyonun devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.