Cuma Kutlama, Pazar Hediyesi Var

SPOR 13.03.2020 - 16:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cuma Kutlama, Pazar Hediyesi Var

Çal Belediye Başkan Yardımcısı ve Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar’a belediye personeli, teknik heyet ve futbolcular sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Cuma günü doğum gününü kutlayan Tatar, “Doğum günü hediyemi Pazar günü istiyorum. Akşehirspor’u yenip 3 puanı alınız” dedi.   Adnan Tatar’ın 57.’nci yaş günü kutlaması Çal Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Bazı belediye çalışanları, Çal Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Üretir ve futbolcuların katıldığı doğum günü kutlamasının kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Adnan Tatar, “Doğum günümü unutmayıp sürpriz kutlama organizasyonu yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cuma günü doğum günümü kutladım, hediyemi ise Pazar günü istiyorum. Çal Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta Pazar günü sahasında Konya temsilcisi Akşehirspor ile önemli bir maç yapacak. Takımımız bu maçı kazanırsa benim için en anlamlı ve en değerli doğum günü hediyesi 3 puan olacaktır” dedi.     Çal Belediyespor Teknik patronu Mesut Üretir ile takım kaptanları Ersoy ve İsmail’de Başkan Tatar’a galibiyet sözü verip, “Maçı kazanıp doğum günü hediyeni vereceğiz” dediler.    

Çal Belediye Başkan Yardımcısı ve Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar’a belediye personeli, teknik heyet ve futbolcular sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Cuma günü doğum gününü kutlayan Tatar, “Doğum günü hediyemi Pazar günü istiyorum. Akşehirspor’u yenip 3 puanı alınız” dedi.

 

Adnan Tatar’ın 57.’nci yaş günü kutlaması Çal Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Bazı belediye çalışanları, Çal Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Üretir ve futbolcuların katıldığı doğum günü kutlamasının kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Adnan Tatar, “Doğum günümü unutmayıp sürpriz kutlama organizasyonu yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cuma günü doğum günümü kutladım, hediyemi ise Pazar günü istiyorum. Çal Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta Pazar günü sahasında Konya temsilcisi Akşehirspor ile önemli bir maç yapacak. Takımımız bu maçı kazanırsa benim için en anlamlı ve en değerli doğum günü hediyesi 3 puan olacaktır” dedi.

 

 

Çal Belediyespor Teknik patronu Mesut Üretir ile takım kaptanları Ersoy ve İsmail’de Başkan Tatar’a galibiyet sözü verip, “Maçı kazanıp doğum günü hediyeni vereceğiz” dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.