Cuma namazında cemaat yağmura yakalandı

YAŞAM 31.03.2017 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cuma namazında cemaat yağmura yakalandı

Denizli'de Cuma Namazında cemaat yağmura yakalandı. Yağmura yakalanan cemaatten bazıları kapalı alanlara geçerek yağmurdan korunmaya çalıştı.

Bugün Çınar Yeni Cami'de  Cuma namazına giden vatandaşlar, her zamanki gibi caminin dolması nedeni ile cami bahçesinde yere serilen hasırların üzerinde namaz kılmak için saf tuttu.  Cemaat ezanın okunmasının ardında Cuma namazının ilk 4 rekat sünnetini kılarken başlayan sağanak yağış nedeni ile namazını bitirenler, yağmurdan korunmak için kapalı alanlara koşarken bazı vatandaşlar namazlarını kılmaya devam etti.     Kısa süreli yağan sağanak yağış, imamın hutbeye çıkmasından sonra kesildi. Yerlerinden kalkarak kapalı alana giden cemaat tekrar bulundukları yerlere gelerek namazlarını edat etti.    
Denizli'de Cuma Namazında cemaat yağmura yakalandı. Yağmura yakalanan cemaatten bazıları kapalı alanlara geçerek yağmurdan korunmaya çalıştı.

Bugün Çınar Yeni Cami'de  Cuma namazına giden vatandaşlar, her zamanki gibi caminin dolması nedeni ile cami bahçesinde yere serilen hasırların üzerinde namaz kılmak için saf tuttu.  Cemaat ezanın okunmasının ardında Cuma namazının ilk 4 rekat sünnetini kılarken başlayan sağanak yağış nedeni ile namazını bitirenler, yağmurdan korunmak için kapalı alanlara koşarken bazı vatandaşlar namazlarını kılmaya devam etti.

 

 

Kısa süreli yağan sağanak yağış, imamın hutbeye çıkmasından sonra kesildi. Yerlerinden kalkarak kapalı alana giden cemaat tekrar bulundukları yerlere gelerek namazlarını edat etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.