“Cumhur, Başkanıyla bütünleşecek”

SİYASET 05.05.2017 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Cumhur, Başkanıyla bütünleşecek”

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olmasıyla birlikte yeni dönemi değerlendiren Özkan, “Yeni dönemde geçmişin ‘Yönetilemez Türkiye’si olmayacak. Cumhur, Başkanıyla bütünleşecek." ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Partili Cumhurbaşkanlığı dönemi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisine dönmesiyle birlikte yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Özkan, yeni dönemin en önemli özelliğinin memleketin en ücra köşesiyle merkezin birleşmesi olacağını söyledi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerek belediye başkanlığı, gerek Türk Siyasi Tarihi’nin kesintisiz en uzun başbakanlığını ve seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olması özelliğine vurgu yapan AK Partili vekil, Erdoğan için “Türkiye’nin her hanesinde ayrı bir yeri olan tek kişi” ifadesini kullandı.   “En ücra köşedeki vatandaşımızın taleplerini merkeze taşıyacağız”   Yeni döneme ilişkin politikalarını da açıklayan Denizli Milletvekili Özkan, bu dönemin en önemli özelliğinin vatandaşla merkezin bütünleşmesi olacağının altını çizdi. Cahit Özkan, “Memleketin en ücra köşesindeki vatandaşın taleplerini merkeze taşıyacağız. Bunu teşkilatlarımız aracılığıyla yapacağız. Böylece vatandaş-merkez kaynaşmasını daha üst seviyeye taşıyıp, Cumhurbaşkanımızın oluşturduğu sinerjiyi daha da ileriye taşıyacağız” dedi.   16 Nisan sonuçlarını da değerlendiren Özkan, çıkan iradenin küçümsenmemesi gerektiğini söyledi. Güneydoğu’daki  ‘EVET’ oylarının artmasına da değinen Özkan, “Bölge halkının ‘bizi artık terör örgütlerine bırakmayın’ mesajı verdini söyledi. Özkan, 16 Nisan’da Güneydoğu’daki büyük oy patlamasının temel sebeplerinden birinin de, seçimlerin hür ortamda yapılmasının olduğunu vurguladı.
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olmasıyla birlikte yeni dönemi değerlendiren Özkan, “Yeni dönemde geçmişin ‘Yönetilemez Türkiye’si olmayacak. Cumhur, Başkanıyla bütünleşecek." ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Partili Cumhurbaşkanlığı dönemi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisine dönmesiyle birlikte yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Özkan, yeni dönemin en önemli özelliğinin memleketin en ücra köşesiyle merkezin birleşmesi olacağını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerek belediye başkanlığı, gerek Türk Siyasi Tarihi’nin kesintisiz en uzun başbakanlığını ve seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olması özelliğine vurgu yapan AK Partili vekil, Erdoğan için “Türkiye’nin her hanesinde ayrı bir yeri olan tek kişi” ifadesini kullandı.

 

“En ücra köşedeki vatandaşımızın taleplerini merkeze taşıyacağız”

 

Yeni döneme ilişkin politikalarını da açıklayan Denizli Milletvekili Özkan, bu dönemin en önemli özelliğinin vatandaşla merkezin bütünleşmesi olacağının altını çizdi. Cahit Özkan, “Memleketin en ücra köşesindeki vatandaşın taleplerini merkeze taşıyacağız. Bunu teşkilatlarımız aracılığıyla yapacağız. Böylece vatandaş-merkez kaynaşmasını daha üst seviyeye taşıyıp, Cumhurbaşkanımızın oluşturduğu sinerjiyi daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

 

16 Nisan sonuçlarını da değerlendiren Özkan, çıkan iradenin küçümsenmemesi gerektiğini söyledi. Güneydoğu’daki  ‘EVET’ oylarının artmasına da değinen Özkan, “Bölge halkının ‘bizi artık terör örgütlerine bırakmayın’ mesajı verdini söyledi.

Özkan, 16 Nisan’da Güneydoğu’daki büyük oy patlamasının temel sebeplerinden birinin de, seçimlerin hür ortamda yapılmasının olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.