Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Teşkilatına MHP Uyarısı!

SİYASET 28.10.2018 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Teşkilatına MHP Uyarısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda teşkilata, MHP ile ilgili söylemler konusunda dikkatli olmaları ve sert söylemler kullanmamaları uyarısında bulundu.   Cumhur İttifakı'nın devam ettiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı'nın, ulusal meselelerde millî birliğin varlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda teşkilata MHP ile ilgili söylemler konusunda dikkatli olmaları ve sert söylemler kullanmamaları uyarısında bulundu.   "CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK" Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alınmasına rağmen MHP ile milli meselelerde Cumhur İttifakının devam ettiğinin altını çizerek; ayrı fikir ve düşünceler olsa da ulusal meselelerde devletin bekası adına milli birliğin varlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi.   "GARİP" DAVRANIŞLARDAN KAÇININ Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, toplantıya katılan il başkanlarından, kadın adaylara karşı tavırlarına son derece dikkat etmelerini istedi. Erdoğan'ın "Kadın adaylara karşı teşkilat garip davranışlar içine girmesin. Seçimlere kadın adaylara ehemmiyet verilecek. Kadın adaylara daha çok yer verin. Onlara öncelik tanıyın" dediği belirtildi. Ekonomide yaşanan son gelişmelerle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın piyasalarda yaşanan bazı sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, "Ekonomik mücadelemiz devam ediyor ve devam edecek. Az sabır" dediği öğrenildi.   ÜYELERİ TOPLAYACAK Öte yandan, aralıklarla il ve ilçe başkanlarıyla Genel Merkezde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kasım ayının ilk haftası bu defa belediye meclis üyelerini toplayarak seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda teşkilata, MHP ile ilgili söylemler konusunda dikkatli olmaları ve sert söylemler kullanmamaları uyarısında bulundu.

 

Cumhur İttifakı'nın devam ettiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı'nın, ulusal meselelerde millî birliğin varlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda teşkilata MHP ile ilgili söylemler konusunda dikkatli olmaları ve sert söylemler kullanmamaları uyarısında bulundu.

 

"CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK"

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alınmasına rağmen MHP ile milli meselelerde Cumhur İttifakının devam ettiğinin altını çizerek; ayrı fikir ve düşünceler olsa da ulusal meselelerde devletin bekası adına milli birliğin varlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi.

 

"GARİP" DAVRANIŞLARDAN KAÇININ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, toplantıya katılan il başkanlarından, kadın adaylara karşı tavırlarına son derece dikkat etmelerini istedi. Erdoğan'ın "Kadın adaylara karşı teşkilat garip davranışlar içine girmesin. Seçimlere kadın adaylara ehemmiyet verilecek. Kadın adaylara daha çok yer verin. Onlara öncelik tanıyın" dediği belirtildi. Ekonomide yaşanan son gelişmelerle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın piyasalarda yaşanan bazı sıkıntılar olduğunu vurgulayarak, "Ekonomik mücadelemiz devam ediyor ve devam edecek. Az sabır" dediği öğrenildi.

 

ÜYELERİ TOPLAYACAK

Öte yandan, aralıklarla il ve ilçe başkanlarıyla Genel Merkezde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kasım ayının ilk haftası bu defa belediye meclis üyelerini toplayarak seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.