Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizlili Başhekime teşekkür

GÜNDEM 13.08.2017 - 14:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizlili Başhekime teşekkür

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Isparta gezisinde Isparta Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette hastaların memnuniyetinden etkilenen Erdoğan Denizlili Başhekim Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve ekibini tebrik etti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Şehir Hastanesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı, çocuklara oyuncak hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da önce fabrika açılışı yaptı ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara hitap etti.     Erdoğan, hastane girişinde vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile hastaneye gelen Erdoğan, hastane girişinde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı, hediye verdi. Çocuklara oyuncak hediye etti.   Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan , Hayalim dediği Şehir Hastanelerinden ilk ve en büyüklerinden olan Isparta Şehir Hastanesine ziyaret ederek hastalarla tek tek görüştü ziyaret etti. Hastane hakkında bilgi aldı. Hastaların memnuniyetinden çok etkilenen ve memnun kalan Cumhurbaşkanı Denizlili Başhekim Op Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve ekibini tebrik etti.    

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Isparta gezisinde Isparta Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette hastaların memnuniyetinden etkilenen Erdoğan Denizlili Başhekim Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve ekibini tebrik etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Şehir Hastanesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı, çocuklara oyuncak hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da önce fabrika açılışı yaptı ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara hitap etti.

 

 

Erdoğan, hastane girişinde vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile hastaneye gelen Erdoğan, hastane girişinde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı, hediye verdi. Çocuklara oyuncak hediye etti.

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan , Hayalim dediği Şehir Hastanelerinden ilk ve en büyüklerinden olan Isparta Şehir Hastanesine ziyaret ederek hastalarla tek tek görüştü ziyaret etti. Hastane hakkında bilgi aldı. Hastaların memnuniyetinden çok etkilenen ve memnun kalan Cumhurbaşkanı Denizlili Başhekim Op Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve ekibini tebrik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.