Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, “Kısıtlamalar ne zaman kalkar” sorusuna yanıt!

GÜNDEM 27.01.2021 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, “Kısıtlamalar ne zaman kalkar” sorusuna yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kısıtlamalar ne zaman kalkar?" sorusuna "Kabine toplantısından sonra, varsa öyle bir şey açıklarız" sözleriyle yanıt verdi.   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısına katılarak gündemi değerlendirdi. Erdoğan, TBMM'de yaptığı grup konuşmasının ardından ise gazetecilerin sorularını yanıtladı.   Gazetecilerin "Kısıtlamalar ne zaman kalkar?" sorusunu yönelttiği Erdoğan, konuyla ilgili Kabine toplantısını işaret ederek, "Kabine toplantısından sonra varsa böyle bir durum açıklarız" ifadesini kullandı.   GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA Böylece Cumhurbaşkanı Kabine toplantısında bu konunun ele alınacağının sinyalini vermiş oldu. Tüm gözlerin çevrildiği Kabine toplantısının ise 28 Ocak Perşembe günü yapılması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kısıtlamalar ne zaman kalkar?" sorusuna "Kabine toplantısından sonra, varsa öyle bir şey açıklarız" sözleriyle yanıt verdi.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısına katılarak gündemi değerlendirdi. Erdoğan, TBMM'de yaptığı grup konuşmasının ardından ise gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Gazetecilerin "Kısıtlamalar ne zaman kalkar?" sorusunu yönelttiği Erdoğan, konuyla ilgili Kabine toplantısını işaret ederek, "Kabine toplantısından sonra varsa böyle bir durum açıklarız" ifadesini kullandı.

 

GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA

Böylece Cumhurbaşkanı Kabine toplantısında bu konunun ele alınacağının sinyalini vermiş oldu. Tüm gözlerin çevrildiği Kabine toplantısının ise 28 Ocak Perşembe günü yapılması öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.