Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine talimat!

SİYASET 19.11.2019 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, "Milletvekilleri üzerindeki yük yeni sistemle artmıştır. Hiçbir milletvekili seçim bölgesini ihmal etmemeli. AK Parti milletvekili olmak demek sadece Ankara'ya gelmek demek değildir. Kendi illerine gidecekler, çalışmaları koordine edecekler" dedi.   Milletvekilleri üzerindeki yük yeni sistemle artmıştır. Hiçbir milletvekili seçim bölgesini ihmal etmemeli. AK Parti milletvekili olmak demek sadece Ankara'ya gelmek demek değildir. Kendi illerine gidecekler, çalışmaları koordine edecekler. Bundan böyle kesinlik her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli. Ve her hafta bölgesine gidecek ve bölgesinde her zamanki uğrak yerlerine değil, bölgesinin tüm ilçelerine, mahalle veya köylerine kadar gidip, halkın hal ve hatırını soracak, bize ulaşması gerekenleri bize ulaştıracak. Bakan yardımcılarımıza ulaştırılması gerekenleri de bakan yardımcılarımıza ulaştıracak. Denizli’de 4 Milletvekili bulunan AK Parti’nin milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını yerine getirmek için çalışmalarına başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, "Milletvekilleri üzerindeki yük yeni sistemle artmıştır. Hiçbir milletvekili seçim bölgesini ihmal etmemeli. AK Parti milletvekili olmak demek sadece Ankara'ya gelmek demek değildir. Kendi illerine gidecekler, çalışmaları koordine edecekler" dedi.

 

Milletvekilleri üzerindeki yük yeni sistemle artmıştır. Hiçbir milletvekili seçim bölgesini ihmal etmemeli. AK Parti milletvekili olmak demek sadece Ankara'ya gelmek demek değildir. Kendi illerine gidecekler, çalışmaları koordine edecekler. Bundan böyle kesinlik her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli. Ve her hafta bölgesine gidecek ve bölgesinde her zamanki uğrak yerlerine değil, bölgesinin tüm ilçelerine, mahalle veya köylerine kadar gidip, halkın hal ve hatırını soracak, bize ulaşması gerekenleri bize ulaştıracak. Bakan yardımcılarımıza ulaştırılması gerekenleri de bakan yardımcılarımıza ulaştıracak.


Denizli’de 4 Milletvekili bulunan AK Parti’nin milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını yerine getirmek için çalışmalarına başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.