Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de!

GÜNDEM 21.02.2019 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçim kapsamında Denizli’de ki mitingi için Çardak Havaalanına indi. Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda 13.30’da yapılması planlanan miting alanını havanın sıcak olması dolayısı ile vatandaşlar kalabalık bir şekilde Cumhurbaşkanı'nın alana gelmesini bekliyorlar. Çardak Havaalanı'na inen Cumhurbaşkanı'nı, Vali Hasan Karahan ve beraberindeki heyet karşıladı.     Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim Bulvarı’ndaki miting alanına gelmek için uçakla Çardak Havaalanına geldi. Buradan helikopter ile Denizli Atatürk Stadyumuna inmesi bekleniyor. Erdoğan oradan miting alanına hareket ederek vatandaşlarla buluşacak. Saat şuanda 15.00 olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz miting alanına gelmedi. Vatandaşlar sabırsızlıkla Erdoğan’ın gelmesini bekliyor.   Miting alanını dolduran binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklerken, Rap müzik tarzında seçim müziği ilk defa Denizli'de halka dinletildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçim kapsamında Denizli’de ki mitingi için Çardak Havaalanına indi.


Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda 13.30’da yapılması planlanan miting alanını havanın sıcak olması dolayısı ile vatandaşlar kalabalık bir şekilde Cumhurbaşkanı'nın alana gelmesini bekliyorlar. Çardak Havaalanı'na inen Cumhurbaşkanı'nı, Vali Hasan Karahan ve beraberindeki heyet karşıladı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim Bulvarı’ndaki miting alanına gelmek için uçakla Çardak Havaalanına geldi. Buradan helikopter ile Denizli Atatürk Stadyumuna inmesi bekleniyor. Erdoğan oradan miting alanına hareket ederek vatandaşlarla buluşacak. Saat şuanda 15.00 olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz miting alanına gelmedi. Vatandaşlar sabırsızlıkla Erdoğan’ın gelmesini bekliyor.

 

Miting alanını dolduran binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklerken, Rap müzik tarzında seçim müziği ilk defa Denizli'de halka dinletildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.