Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 06.01.2018 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Ocak 2017 Cumartesi günü Denizli’ye geliyor.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Uşak İl Kongresine katılmak üzere Uşak’a geleceği, oradan da Denizli’ye geçeceği belirtildi.   Denizli’de bir düğünde nikah şahitliği yapacağı belirtilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikah sonrası Çardak Havaalanına giderek uçakla Ankara’ya hareket edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret olmamasına rağmen Denizli’de Ak Parti kurmayları ile de kısa süreli olsa da görüşmesi bekleniyor.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Ocak 2017 Cumartesi günü Denizli’ye geliyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Uşak İl Kongresine katılmak üzere Uşak’a geleceği, oradan da Denizli’ye geçeceği belirtildi.

 

Denizli’de bir düğünde nikah şahitliği yapacağı belirtilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikah sonrası Çardak Havaalanına giderek uçakla Ankara’ya hareket edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret olmamasına rağmen Denizli’de Ak Parti kurmayları ile de kısa süreli olsa da görüşmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.