Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye geliyor

GÜNDEM 29.12.2018 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye geliyor

AK Parti Denizli İlçe Belediye Başkan adaylarının kim olacağı merakla beklenirken, yaşanan süprizle Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin adaylarını 5 Ocak’ta Denizli’ye gelerek bizzat tanıtacak.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 gün içinde ikinci kez Denizli’ye gelmeye hazırlanıyor. Denizli siyasetinin yakından ilgilendiği ve heyecanla beklediği ilçe adaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bizzat Denizli kamuoyuna tanıtacak.   Geçtiğimiz günlerde Denizli’ye gelen ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahına katılan ve toplu açılış gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Denizli’ye gelerek partisinin ilçe adaylarını açıklayacak.   Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ocak günü önce İzmir’e gidecek ve partisinin ilçe adaylarını tanıtacak. Ardından Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine bir açık hava toplantısı ile aday tanıtımını gerçekleştirecek.   Denizli’de Ak Parti’nin adaylarının kimler olacağı sorusu da o gün yanıtını bulacak.  

AK Parti Denizli İlçe Belediye Başkan adaylarının kim olacağı merakla beklenirken, yaşanan süprizle Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin adaylarını 5 Ocak’ta Denizli’ye gelerek bizzat tanıtacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 gün içinde ikinci kez Denizli’ye gelmeye hazırlanıyor. Denizli siyasetinin yakından ilgilendiği ve heyecanla beklediği ilçe adaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bizzat Denizli kamuoyuna tanıtacak.

 

Geçtiğimiz günlerde Denizli’ye gelen ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahına katılan ve toplu açılış gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Denizli’ye gelerek partisinin ilçe adaylarını açıklayacak.


 
Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ocak günü önce İzmir’e gidecek ve partisinin ilçe adaylarını tanıtacak. Ardından Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine bir açık hava toplantısı ile aday tanıtımını gerçekleştirecek.
 
Denizli’de Ak Parti’nin adaylarının kimler olacağı sorusu da o gün yanıtını bulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.