Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programı iptal edildi

GÜNDEM 02.01.2019 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programı iptal edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ocak’ta planlanan Denizli ziyareti iptal edildi. Erdoğan Denizli ziyaretinde ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaktı.   Haber merkezimizin Denizli Valiliği’nden aldığı bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Ocak’ta yapacağı Denizli programının iptal edildiği ancak ilerleyen tarihlerde gelmesini ümit ettikleri belirtildi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, daha önce 5 Ocak’ta saat 12.00 olarak açıklanan İzmir buluşması saat 14.00 alındı. İzmir İlçe adaylarını açıklayacak olan Erdoğan’ın, tahminlere göre Denizli adaylarını da bu programda açıklayacağı bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ocak’ta planlanan Denizli ziyareti iptal edildi. Erdoğan Denizli ziyaretinde ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaktı.

 

Haber merkezimizin Denizli Valiliği’nden aldığı bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Ocak’ta yapacağı Denizli programının iptal edildiği ancak ilerleyen tarihlerde gelmesini ümit ettikleri belirtildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, daha önce 5 Ocak’ta saat 12.00 olarak açıklanan İzmir buluşması saat 14.00 alındı. İzmir İlçe adaylarını açıklayacak olan Erdoğan’ın, tahminlere göre Denizli adaylarını da bu programda açıklayacağı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.