Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programı netleşti

DENİZLİ 18.08.2017 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli programı netleşti

Denizli yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlarken yılın düğününe de şahitlik edecek.

Denizli  yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlarken yılın düğününe de şahitlik edecek.   Yarın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Denizli Ak Parti Kurucu üyelerinden Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın düğün törenlerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi programı netleşmeye başladı.   TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Denizli’ye gelecek olan Erdoğan’ın saat 15.30’da Ak Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısına katılacağı daha önce açıklanmış nerede yapılacağı tam netlik kazanmamıştı. Son gelen bilgilerde resmi olmasa da Erdoğan’ın başkanlık edeceği Ak Parti Denizli Genişletilmiş  İl Danışma Kurulu toplantısının yeri netleşti.  Edinilen bilgiye göre Saat 17.00'de Denizli Çamlık Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatro salonunda halka seslenecek.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devletin zirvesi, İl Danışma Kurulu Toplantısı’nın ardından Anemon Otel’de gerçekleştirilecek olan nikah törenine katılacak. Fatma Zeybekci ile İbrahim Özkan’ın mutluluklarına ortak olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin zirvesi daha sonra Denizli’den ayrılacak.
Denizli yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlarken yılın düğününe de şahitlik edecek.

Denizli  yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlarken yılın düğününe de şahitlik edecek.

 

Yarın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Denizli Ak Parti Kurucu üyelerinden Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın düğün törenlerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi programı netleşmeye başladı.

 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Denizli’ye gelecek olan Erdoğan’ın saat 15.30’da Ak Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısına katılacağı daha önce açıklanmış nerede yapılacağı tam netlik kazanmamıştı. Son gelen bilgilerde resmi olmasa da Erdoğan’ın başkanlık edeceği Ak Parti Denizli Genişletilmiş  İl Danışma Kurulu toplantısının yeri netleşti.  Edinilen bilgiye göre Saat 17.00'de Denizli Çamlık Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatro salonunda halka seslenecek.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devletin zirvesi, İl Danışma Kurulu Toplantısı’nın ardından Anemon Otel’de gerçekleştirilecek olan nikah törenine katılacak. Fatma Zeybekci ile İbrahim Özkan’ın mutluluklarına ortak olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin zirvesi daha sonra Denizli’den ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.