Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine böyle geldiler

GÜNDEM 21.02.2019 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine böyle geldiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine katılmak için kent merkezindeki vatandaşların yanı sıra ilçeden gelen vatandaşlar konvoy oluşturdu. Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilecek miting için, miting alanına gelen vatandaşlar ilçe belediyelerinin organizasyonu ile konvoy halinde geldi. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana gelmek için otomobil, minibüs ve otobüslerle Denizli kent merkezine akın eden vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.Özellikle Beyağaç ve Tavas ilçelerinden gelen vatandaşların oluşturduğu görüntüler dikkat çekti.     Saat 13.30'da başlaması planlanan miting alanına henüz gelmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  şu anlarda miting alanına gelmesi bekleniyor. Mitinge katılan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklemenin yanı sıra alanda çalınan parti şarkıları ile coşarken başkan adaylarının konuşmalarını takip ediyor.      

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine katılmak için kent merkezindeki vatandaşların yanı sıra ilçeden gelen vatandaşlar konvoy oluşturdu.


Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilecek miting için, miting alanına gelen vatandaşlar ilçe belediyelerinin organizasyonu ile konvoy halinde geldi. Sabah erken saatlerde mitingin yapılacağı alana gelmek için otomobil, minibüs ve otobüslerle Denizli kent merkezine akın eden vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.Özellikle Beyağaç ve Tavas ilçelerinden gelen vatandaşların oluşturduğu görüntüler dikkat çekti.

 

 

Saat 13.30'da başlaması planlanan miting alanına henüz gelmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  şu anlarda miting alanına gelmesi bekleniyor.


Mitinge katılan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklemenin yanı sıra alanda çalınan parti şarkıları ile coşarken başkan adaylarının konuşmalarını takip ediyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.