Cumhurbaşkanı Erdoğan neleri, niçin konuşamıyor?

DİĞER 28.11.2016 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan neleri, niçin konuşamıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan neleri, niçin konuşamıyor? / denizli haber / denizli 20 haber

Bahsettiğimiz kişi bir başkası olsa belki inanmazdık. “Numara yapıyor, siyaset yapıyor, dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor” diyerek geçerdik, umursamazdık.   Lakin söz konusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olunca halka yapılan tüm numaralar, tüm siyasi manevralar bir kenara kaçışıyor. Erdoğan, kendi halkına daima doğruları söyledi. Siyasetin getirdiği bazı manevralar elbette oldu; ama halka karşı değil düşmana karşı geliştirilen yöntemlerdi bunlar; biz anladık, anlamak istemeyenler Almanya’ya ve bilmem nerelere kaçtı.   Her bildiğini söylemek “şartlar gereği” bazen mümkün olamayabiliyor.   Erdoğan 2002 yılında “FETÖ” deseydi kim inanırdı? Sen, ben, bizim oğlan!.. Başka kim? Bazı askerler!.. Başka kim? Yani toplumun geniş kesimleri inanır mıydı? 15 Temmuz’a kadar “paralel yapının” p’sini bile ağzına alamayanlar vardı, bakmayın şimdi gürlediklerine; hey babam hey! Erdoğan FETÖ’yü 1997’den beri çok iyi biliyor. O gün bildiği gerçekleri söyleseydi büyük bir medya lincine ve ardından da toplumsal lince maruz bırakılır; dünyanın baronları da üzerimize bugün bile tüm kuvvetiyle çökmeye devam ederdi. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
Cumhurbaşkanı Erdoğan neleri, niçin konuşamıyor? / denizli haber / denizli 20 haber

Bahsettiğimiz kişi bir başkası olsa belki inanmazdık. “Numara yapıyor, siyaset yapıyor, dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor” diyerek geçerdik, umursamazdık.

 

Lakin söz konusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olunca halka yapılan tüm numaralar, tüm siyasi manevralar bir kenara kaçışıyor. Erdoğan, kendi halkına daima doğruları söyledi. Siyasetin getirdiği bazı manevralar elbette oldu; ama halka karşı değil düşmana karşı geliştirilen yöntemlerdi bunlar; biz anladık, anlamak istemeyenler Almanya’ya ve bilmem nerelere kaçtı.

 

Her bildiğini söylemek “şartlar gereği” bazen mümkün olamayabiliyor.

 

Erdoğan 2002 yılında “FETÖ” deseydi kim inanırdı? Sen, ben, bizim oğlan!.. Başka kim? Bazı askerler!.. Başka kim? Yani toplumun geniş kesimleri inanır mıydı? 15 Temmuz’a kadar “paralel yapının” p’sini bile ağzına alamayanlar vardı, bakmayın şimdi gürlediklerine; hey babam hey! Erdoğan FETÖ’yü 1997’den beri çok iyi biliyor. O gün bildiği gerçekleri söyleseydi büyük bir medya lincine ve ardından da toplumsal lince maruz bırakılır; dünyanın baronları da üzerimize bugün bile tüm kuvvetiyle çökmeye devam ederdi.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.