Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah için Denizli'ye geldi

DENİZLİ 20.01.2018 - 20:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah için Denizli'ye geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İş adamı Rıza Akça'nın oğlunun düğün töreni için Denizli'ye geldi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan,Menderes Tekstil ve Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın oğlu Osman Akça ile Selin Yeşilturna’nın nikah töreni için Denizli'ye geldi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan Uşak'ta toplu açılış törenin ardından Denizli'ye hareket etti. Denizli'ye saat 19.15 sularında helikopter ile gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvenliğini bir helikopter ve iki jet sağladı. Denizli semalarında sorti yapan iki jetin yanı sıra Cumhurbaşkanını taşıyan helikoptere yakın bölgede uçuş yapan bir helikopter gözlendi. Helikopterle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait stada inen Erdoğan, daha sonra konvoy eşliğinde nikah töreninin düzenleneceği otele geçti.     Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı Akça çiftinin nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı şahitlik etti. Erdoğan daha sonra çifte mutlulukar dileyerek helikoterle otelden ayrıldı. Çardak Havaalınına gider Erdoğan, uçakla İstanbul'a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İş adamı Rıza Akça'nın oğlunun düğün töreni için Denizli'ye geldi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Menderes Tekstil ve Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın oğlu Osman Akça ile Selin Yeşilturna’nın nikah töreni için Denizli'ye geldi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Uşak'ta toplu açılış törenin ardından Denizli'ye hareket etti. Denizli'ye saat 19.15 sularında helikopter ile gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvenliğini bir helikopter ve iki jet sağladı. Denizli semalarında sorti yapan iki jetin yanı sıra Cumhurbaşkanını taşıyan helikoptere yakın bölgede uçuş yapan bir helikopter gözlendi. Helikopterle İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait stada inen Erdoğan, daha sonra konvoy eşliğinde nikah töreninin düzenleneceği otele geçti.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı Akça çiftinin nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı şahitlik etti. Erdoğan daha sonra çifte mutlulukar dileyerek helikoterle otelden ayrıldı. Çardak Havaalınına gider Erdoğan, uçakla İstanbul'a hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.