Cumhurbaşkanı Erdoğan poşetlere son noktayı koydu

DİĞER 11.01.2019 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan poşetlere son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz. Bunları inşallah bu seçim kampanyasında milletimize promosyon olarak dağıtacağız." dedi.   129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, poşetin 25 kuruşa satılmasından dert yanan vatandaşa müjdeli bir haber verdi. "Bu seçimlerde biz bez torba ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız." diyen Erdoğan, "Milyonlarca bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız." dedi.   "BEZ VE FİLE İLE BU YOLA ÇIKACAĞIZ"   Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimlerde biz bez torba ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız. Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarca bez torba ve fileyi seçim kampanyalarımız kapsamında vatandaşlarımıza dağıtacağız."   "NAYLON POŞETLERE SAVAŞ İLAN ETTİK"   Ana muhalefet naylon poşetlerle sokağa dökülebilir ama biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Bu seçimlerde bez torbalar ve kenevirden yapılmış filelerle inşallah meydanlarda olacağız.    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz. Bunları inşallah bu seçim kampanyasında milletimize promosyon olarak dağıtacağız." dedi.

 

129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, poşetin 25 kuruşa satılmasından dert yanan vatandaşa müjdeli bir haber verdi. "Bu seçimlerde biz bez torba ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız." diyen Erdoğan, "Milyonlarca bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız." dedi.

 

"BEZ VE FİLE İLE BU YOLA ÇIKACAĞIZ"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçimlerde biz bez torba ve kenevirden yapılan filelerle meydanlarda olacağız. Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarca bez torba ve fileyi seçim kampanyalarımız kapsamında vatandaşlarımıza dağıtacağız."

 

"NAYLON POŞETLERE SAVAŞ İLAN ETTİK"

 

Ana muhalefet naylon poşetlerle sokağa dökülebilir ama biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Bu seçimlerde bez torbalar ve kenevirden yapılmış filelerle inşallah meydanlarda olacağız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.