Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlarda Denizli'de

DENİZLİ 15.12.2018 - 14:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlarda Denizli'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye geldi. Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Çardak Havaalanı’na inen Erdoğan, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30'uncu kez Denizli’de. Saat 13.10’da İstanbul’dan hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığının özel uçağı ile saat 13.50 sıralarında Çardak Havaalanı’na iniş yaptı. Erdoğan, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. AK Parti Denizli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da aralarında bulunduğu partililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan helikopter ile eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahının yapılacağı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti. Erdoğan’ı Çardak Havaalanı’ndan alan helikopter tesislere indi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine bakanlarda katılıyor. Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Erdoğan’da Denizli’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye geldi. Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Çardak Havaalanı’na inen Erdoğan, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30'uncu kez Denizli’de. Saat 13.10’da İstanbul’dan hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığının özel uçağı ile saat 13.50 sıralarında Çardak Havaalanı’na iniş yaptı.

Erdoğan, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. AK Parti Denizli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da aralarında bulunduğu partililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan helikopter ile eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahının yapılacağı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti. Erdoğan’ı Çardak Havaalanı’ndan alan helikopter tesislere indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine bakanlarda katılıyor. Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Erdoğan’da Denizli’ye geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.