Cumhurbaşkanı Erdoğan Zolan'ın kızının düğününe katılacak

DENİZLİ 27.03.2018 - 13:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zolan'ın kızının düğününe katılacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan, dünya evine girmeye hazırlanıyor. Esra Zolan, Abdullah Tok ile 7 Nisan’da gerçekleştirilecek nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Erdoğan, aynı gün gerçekleştirilecek AK Parti İl Kongresi’ne de katılacak.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Berrin Zolan’ın kızı Esra Zolan, Ayfer-Metin Tok Çifti’nin oğulları Abdullah Tok ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.   Esra Zolan ile Abdullah Tok’un düğün törenleri 7 Nisan’da önce Kültür Sitesi’nde verilecek yemek ile başlayacak. Akşam ise EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde nikah töreni gerçekleştirilecek.   Başkan Zolan’ın bu mutlu gününde birbirinden önemli isimlerde yer alacak. Düğüne katılacak en özel isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Aynı gün gerçekleştirilecek AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Denizli’ye gelecek olan Erdoğan, akşam da nikaha katılacak ve Esra Zolan ile Abdullah Tok’un mutluluklarına şahitlik edecek.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan, dünya evine girmeye hazırlanıyor. Esra Zolan, Abdullah Tok ile 7 Nisan’da gerçekleştirilecek nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Erdoğan, aynı gün gerçekleştirilecek AK Parti İl Kongresi’ne de katılacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Berrin Zolan’ın kızı Esra Zolan, Ayfer-Metin Tok Çifti’nin oğulları Abdullah Tok ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.


 
Esra Zolan ile Abdullah Tok’un düğün törenleri 7 Nisan’da önce Kültür Sitesi’nde verilecek yemek ile başlayacak. Akşam ise EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde nikah töreni gerçekleştirilecek.


 
Başkan Zolan’ın bu mutlu gününde birbirinden önemli isimlerde yer alacak. Düğüne katılacak en özel isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Aynı gün gerçekleştirilecek AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Denizli’ye gelecek olan Erdoğan, akşam da nikaha katılacak ve Esra Zolan ile Abdullah Tok’un mutluluklarına şahitlik edecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.