Cumhurbaşkanı Erdoğan,Abdullah Gül sorusuna böyle cevap verdi

GÜNDEM 24.04.2018 - 14:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Abdullah Gül sorusuna böyle cevap verdi

Grup toplantısının ardından gazetecilerin "Abdullah Gül aday olur mu" sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Benim öyle bir derdim yok." dedi   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bizim Abdullah Gül diye bir problemimiz yok." açıklamasında bulundu.   "BÖYLE BİR DERDİMİZ YOK"   Erdoğan'a Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağına yönelik iddialar soruldu. "Benim hiç öyle bir problemim, öyle bir derdim yok. 5 Mayısta meydanda kimlerin olacağı; hepsi çıkacak. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın." dedi.

Grup toplantısının ardından gazetecilerin "Abdullah Gül aday olur mu" sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Benim öyle bir derdim yok." dedi

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bizim Abdullah Gül diye bir problemimiz yok." açıklamasında bulundu.

 

"BÖYLE BİR DERDİMİZ YOK"

 

Erdoğan'a Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağına yönelik iddialar soruldu. "Benim hiç öyle bir problemim, öyle bir derdim yok. 5 Mayısta meydanda kimlerin olacağı; hepsi çıkacak. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.