Cumhurbaşkanı’nın Korumaları Denizli’de Dünya Evine Girdi

YAŞAM 20.11.2016 - 08:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı’nın Korumaları Denizli’de Dünya Evine Girdi

denizli haber / denizli 20 haber / Cumhurbaşkanı’nın Korumaları Denizli’de Dünya Evine Girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları Serap An ile Özkan Ercan Denizli’de dünya evine girdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın eşi Reyhan Erdoğan yapt.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaekibinden olan Denizlili Serap An ile Malatyalı Özkan Ercan, Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde nikah kıydı. Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen genç çiftin nikah törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, davetliler ve genç çiftin yakınları katıldı. Başkan Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan yaptı. Başkan Osman Zolan’ın nikahı kıymasının ardından Reyhan Erdoğan evlilik cüzdanını Denizlili Serap An’a verdi. Erdoğan ve Başkan Zolan, Denizli’de dünya evine giren genç çifte mutluluklar dilerken, Serap An ile Özkan Ercan’dan 4 çocuk sözü alındı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Cumhurbaşkanı’nın Korumaları Denizli’de Dünya Evine Girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları Serap An ile Özkan Ercan Denizli’de dünya evine girdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın eşi Reyhan Erdoğan yapt.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaekibinden olan Denizlili Serap An ile Malatyalı Özkan Ercan, Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde nikah kıydı. Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen genç çiftin nikah törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, davetliler ve genç çiftin yakınları katıldı. Başkan Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan yaptı. Başkan Osman Zolan’ın nikahı kıymasının ardından Reyhan Erdoğan evlilik cüzdanını Denizlili Serap An’a verdi. Erdoğan ve Başkan Zolan, Denizli’de dünya evine giren genç çifte mutluluklar dilerken, Serap An ile Özkan Ercan’dan 4 çocuk sözü alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.