Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

DENİZLİ 27.10.2016 - 16:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

denizli haber / denizli20 haber / Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Vatandaşların daha kolay ulaşımının sağlanması için 29 Ekim 2016 Cumartesi günü belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Cumhuriyetin ilanının 93. yıldönümünde de belediye otobüslerini ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı geleneği bu yılda sürdürme kararı aldı. Buna göre 29 Ekim Cumartesi günü vatandaşların daha kolay ulaşımının sağlanması için belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.  
denizli haber / denizli20 haber / Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Vatandaşların daha kolay ulaşımının sağlanması için 29 Ekim 2016 Cumartesi günü belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Cumhuriyetin ilanının 93. yıldönümünde de belediye otobüslerini ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı geleneği bu yılda sürdürme kararı aldı. Buna göre 29 Ekim Cumartesi günü vatandaşların daha kolay ulaşımının sağlanması için belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.