Cumhuriyet Halk Partisi İl Başakan Adayı Ali Rıza Ertemur Ziyaretlerine Devam Ediyor

DENİZLİ 27.12.2017 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başakan Adayı Ali Rıza Ertemur Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ali Rıza Ertemur, mevcut il yönetimi, il disiplin kurulu, yeni seçilen Merkezefendi İlçe Yönetimi ve Pamukkale İlçe Yönetimi’ni ziyaret etti. İlçe yönetimlerinin iktidar yürüyüşünde büyük önem taşıdığını vurgulayan Ertemur ‘’Partimizi 2019’da iktidara taşıyacak olan taşra yönetimlerimizdir.      Denizli’de iktidar baskısına karşın dik bir duruş sergileyen ve partimizi hizmet etmek adına göreve talip olan ilçe yönetimlerimizi tebrik etmek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta çevre ilçelerimizi ziyaret etmiştik. Bugünde merkezde bulunan iki ilçemizin yönetimlerini ziyaret ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Yönetim kademeleri arasında uyum ve ahenk bulunması çok büyük önem taşıyor.’’ Dedi.     Ahenk Ve Uyum İktidarı Getirecektir   Denizli’de seçilen 19 ilçe yönetimi ve seçilecek il yönetimi arasında bir uyum sağlanması gerektiğine vurgu yapan Ertemur,  ‘’Tüm ilçe yönetimleri organize ve uyumlu bir şekilde 2019’da kritik sürece hazırlanmalı. Bunu sağlayacak olan ise il yönetiminin tavrıdır. İlçe yönetimlerinin, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin fikrini alarak ortaya koyacağımız yol haritası bizleri 2019’da iktidara taşıyacaktır. Üyelerin bu süreçte saha çalışmalarına maksimum katılımını sağlamak zorundayız.      Tüm söylediklerimizi hayata geçirdiğimizde, 20 örgütümüz ve örgütümüzün temel unsurları olan kadın ve gençlik kollarımız ile tek bir vücudun organlarıymışçasına birlikte iktidara yürüyeceğiz. ‘’ dedi.  İl Başkanı Teoman Sancar ve yönetimine partiye verdikleri emek ve kattıkları değer için teşekkür eden Ertemur, görevleri sona erdikten sonra da birer nefer olarak çalışmalara devam edilmesinin önemini vurguladı.     İlçe örgütlerinde büyük ilgi ile karşılanan Ali Rıza Ertemur, il başkanı seçilmesi durumunda tüm örgütlerin ortak hareket etmesi adına gerekli adımları atarak hareket edeceğinin sözünü verdi.       

Ali Rıza Ertemur, mevcut il yönetimi, il disiplin kurulu, yeni seçilen Merkezefendi İlçe Yönetimi ve Pamukkale İlçe Yönetimi’ni ziyaret etti. İlçe yönetimlerinin iktidar yürüyüşünde büyük önem taşıdığını vurgulayan Ertemur ‘’Partimizi 2019’da iktidara taşıyacak olan taşra yönetimlerimizdir.

 

 

 Denizli’de iktidar baskısına karşın dik bir duruş sergileyen ve partimizi hizmet etmek adına göreve talip olan ilçe yönetimlerimizi tebrik etmek için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta çevre ilçelerimizi ziyaret etmiştik. Bugünde merkezde bulunan iki ilçemizin yönetimlerini ziyaret ettik. Fikir alışverişinde bulunduk. Yönetim kademeleri arasında uyum ve ahenk bulunması çok büyük önem taşıyor.’’ Dedi.

 

 

Ahenk Ve Uyum İktidarı Getirecektir

 

Denizli’de seçilen 19 ilçe yönetimi ve seçilecek il yönetimi arasında bir uyum sağlanması gerektiğine vurgu yapan Ertemur,  ‘’Tüm ilçe yönetimleri organize ve uyumlu bir şekilde 2019’da kritik sürece hazırlanmalı. Bunu sağlayacak olan ise il yönetiminin tavrıdır. İlçe yönetimlerinin, kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin fikrini alarak ortaya koyacağımız yol haritası bizleri 2019’da iktidara taşıyacaktır. Üyelerin bu süreçte saha çalışmalarına maksimum katılımını sağlamak zorundayız.

 

 

 Tüm söylediklerimizi hayata geçirdiğimizde, 20 örgütümüz ve örgütümüzün temel unsurları olan kadın ve gençlik kollarımız ile tek bir vücudun organlarıymışçasına birlikte iktidara yürüyeceğiz. ‘’ dedi.  İl Başkanı Teoman Sancar ve yönetimine partiye verdikleri emek ve kattıkları değer için teşekkür eden Ertemur, görevleri sona erdikten sonra da birer nefer olarak çalışmalara devam edilmesinin önemini vurguladı.

 

 

İlçe örgütlerinde büyük ilgi ile karşılanan Ali Rıza Ertemur, il başkanı seçilmesi durumunda tüm örgütlerin ortak hareket etmesi adına gerekli adımları atarak hareket edeceğinin sözünü verdi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.