Dağların Başındayım Albümü Çıktı

SANAT 28.10.2016 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dağların Başındayım Albümü Çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Dağların Başındayım Albümü Çıktı

Acıpayam Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında, Doğuş müzik yapımcılık AŞ tarafından hazırlanan Dağların Başındayım albümü çıktı.   Türk Halk Müziği Sanatçısı yöremizin insanı Şeref Tutkopar ve Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş sahibi İskender Doğan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti. Türk Halk Müziği Sanatçısı Şeref Tutkopar’ın kendi eserlerinden oluşan albümde, Acıpayam Yolları, Dağ Başındayım, Bir Alman Kızına Gönül Verdim eserleri Acıpayam yöresinin kültürel olaylarını gündeme taşıyor. Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan “Şeref Tutkopar abimiz Acıpayam’ın evladıdır. Türk halk müziği dalında çok büyük değerdir. Almanya da ilk taş plak çıkaran hemşehrimdir. Böylesine bir değeri, tarihi gün yüzüne çıkarmanın huzuru içindeyim. Kendisine başarılar diliyorum. Albüm Acıpayam ilçemize, sanatçımız Şeref Tutkopar’a ve sevenlerine hayırlı uğurlu olsun dedi. Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş. sahibi İskender Doğan, Şeref Tutkopar’ın ikinci albümü Dağların Başındayı isimli albümünü de bir ay gibi çok kısa sürede teslim ettik. Albümün hazırlanmasında, Acıpayam’ın çalışkan ve sanata değer veren Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan çok büyük katkı sağladı. Albümlerin sponsorluğunu üstlendi. Kendisine yürekten teşekkür ederiz. Acıpayam yöresinin yetiştirdiği sanatçı Şeref Tutkopar’a Acıpayam’ın evladına sahip çıkmıştır. Bu anlamlı jestine teşekkür ederiz. Her türlü övgüye layık bu girişimine takdirle karşılıyoruz. Belediyelerimizin yol, su, kanalizasyon gibi hizmetleri var. Ama kültür hizmetleri insanlara yapılan hizmettir. Sanat o yörenin insanlarını bir arada tutan, örfüyle adetleriyle, gelenekleriyle birleştiren unsurdur. Albümün hazırlanmasını Acıpayam yöresi için şanstır. Yörenin sanatçıları artık sahipsiz değildir. Acıpayam Belediyesi sanatçılara yardım elini uzatmıştır dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Dağların Başındayım Albümü Çıktı

Acıpayam Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında, Doğuş müzik yapımcılık AŞ tarafından hazırlanan Dağların Başındayım albümü çıktı.

 

Türk Halk Müziği Sanatçısı yöremizin insanı Şeref Tutkopar ve Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş sahibi İskender Doğan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.


Türk Halk Müziği Sanatçısı Şeref Tutkopar’ın kendi eserlerinden oluşan albümde, Acıpayam Yolları, Dağ Başındayım, Bir Alman Kızına Gönül Verdim eserleri Acıpayam yöresinin kültürel olaylarını gündeme taşıyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan “Şeref Tutkopar abimiz Acıpayam’ın evladıdır. Türk halk müziği dalında çok büyük değerdir. Almanya da ilk taş plak çıkaran hemşehrimdir. Böylesine bir değeri, tarihi gün yüzüne çıkarmanın huzuru içindeyim. Kendisine başarılar diliyorum. Albüm Acıpayam ilçemize, sanatçımız Şeref Tutkopar’a ve sevenlerine hayırlı uğurlu olsun dedi.

Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş. sahibi İskender Doğan, Şeref Tutkopar’ın ikinci albümü Dağların Başındayı isimli albümünü de bir ay gibi çok kısa sürede teslim ettik.

Albümün hazırlanmasında, Acıpayam’ın çalışkan ve sanata değer veren Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan çok büyük katkı sağladı. Albümlerin sponsorluğunu üstlendi. Kendisine yürekten teşekkür ederiz.

Acıpayam yöresinin yetiştirdiği sanatçı Şeref Tutkopar’a Acıpayam’ın evladına sahip çıkmıştır. Bu anlamlı jestine teşekkür ederiz. Her türlü övgüye layık bu girişimine takdirle karşılıyoruz. Belediyelerimizin yol, su, kanalizasyon gibi hizmetleri var. Ama kültür hizmetleri insanlara yapılan hizmettir. Sanat o yörenin insanlarını bir arada tutan, örfüyle adetleriyle, gelenekleriyle birleştiren unsurdur.

Albümün hazırlanmasını Acıpayam yöresi için şanstır. Yörenin sanatçıları artık sahipsiz değildir. Acıpayam Belediyesi sanatçılara yardım elini uzatmıştır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.