Dalkılıç , Denizli'yi coşturdu

PAMUKKALE 07.05.2018 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dalkılıç , Denizli'yi coşturdu

Pamukkale Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen 'Pamukkale Spor Oyunları' dün gerçekleştirilen Murat Dalkılıç konseri ile son buldu.   2. Pamukkale Spor Oyunları gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerin ardından Murat Dalkılıç konseri ile son buldu. Binlerce kişinin katıldığı konser Pamukkale Koca Çukur'da gerçekleşti. Murat Dalkılıç'a teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin , " Ulusal anlamda düzenlediğimiz ve Pamukkale'mizin tanıtımı için önemli olan spor oyunlarının bu sene de sonuna geldik. Bu konuda bizi kırmayıp Denizli'ye gelen Murat Dalkılıç gibi önemli bir isime de teşekkür ediyorum. Biz bunu geleneksel hale getirmeye ve devamlılığı olması konusunda hassasız. Bizi izlemeye devam edin " dedi.  

Pamukkale Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen 'Pamukkale Spor Oyunları' dün gerçekleştirilen Murat Dalkılıç konseri ile son buldu.

 

2. Pamukkale Spor Oyunları gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerin ardından Murat Dalkılıç konseri ile son buldu. Binlerce kişinin katıldığı konser Pamukkale Koca Çukur'da gerçekleşti. Murat Dalkılıç'a teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin , " Ulusal anlamda düzenlediğimiz ve Pamukkale'mizin tanıtımı için önemli olan spor oyunlarının bu sene de sonuna geldik. Bu konuda bizi kırmayıp Denizli'ye gelen Murat Dalkılıç gibi önemli bir isime de teşekkür ediyorum. Biz bunu geleneksel hale getirmeye ve devamlılığı olması konusunda hassasız. Bizi izlemeye devam edin " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.