Damada en büyük aile oldular!

YAŞAM 11.09.2017 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Damada en büyük aile oldular!

Denizli’de 140 bin’e yakın üyesi bulunan sosyal medya grubu dün dünya evine giren ve kimsesi olmadığı için benim ailem siz olur musunuz? diyen damadı yalnız bırakmadı.   Denizli’nin en büyük sosyal medya grubu haline gelen “Denizli Trafik Yaşam Grubu” dün büyük bir etkinliğe imza attı. Dünya evine giren gençler için adete seferber olan grup yöneticileri ve üyeleri, yaklaşık 200 araçlık konvoy ve 1000 yakın üyesiyle damada aile oldu.   Sosyal sorumluluk alanda yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren ve 140 bine yaklaşan üye sayısıyla büyük bir aile olan Denizli Trafik Yaşam Grubu, birçok konuda etkinlik ve yardımlaşma örneği göstererek büyümeye devam ediyor. Toplumu bilinçlendirme ve yaşanan olaylara müdahale ve yardımdan geri kalmayan grup dün kimsesi olmayan bir üyelerinin düğününe katılarak damada ailelik görevi yaptı.   Düğünde yapılması gereken bir çok konuda sponsor ayarlayarak damadın yükünü hafifleten grup üyeleri, gelin arabasını, süsleme işlemini, kuaför ihtiyacını, mehteran ekibini, araçlara takılacak ay-yıldızlı eşarplar ayarlayarak düğün konvoyuna araçları ile eşlik etti.   Denizli Trafik Yaşam Grubu, en son bir gencin “Düğünümde benim ailem olur musunuz” teklifi üzerine adete seferber oldu. Denizli Trafik Yaşam Grubu Yöneticisi Osman Başpınar, üyelerinin mutlu gününe sahip çıkan ve düğüne katılan bütün üyelere teşekkür ederek, “Denizli Trafik Yaşam Grubu büyük bir aile. Üyelerimizin dertlerine derman olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kan ihtiyacı olana yardımcı oluyoruz. Yolda aracı kalana yardımcı oluyoruz. Bugüne kadar kaybolan birçok çocuğumuzu bulunmasına yardımcı olduk. Denizli trafiğine ve yaşamına katkı koymak için imkanlarımız doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün ise bir üyemizin mutluluğuna Denizli Trafik Yaşam Grubu olarak ortak olduk. Üyemizin ailesi yoktu ve konvoy yapacak bir çevresi olmadığını söyledi bize. Bizde grubumuzda, Denizli Trafik Yaşam Grubu bugün bir arkadaşımızın düğünü olacak bu arkadaşımızın hayatta kimsesi yok ve manevi olarak destek vermek amacı ile siz grup üyelerinden böyle bi günde yalnız bırakmamanızı rica ediyoruz. Gelin arabası temini grup üyelerinden Celal Değirmencioğlu tarafından şoförlü bir şekilde sponsor olmuştur. Mehteran ekibini grup olarak ayarladık ve mehteran takımı ücretsiz düğünümüzü şenlendirdi”dedi.   KARDEŞİMİZİN ÇAĞRISINI CEVAPSIZ BIRAKAMAZDIK Denizli Trafik Yaşam Grubu Yöneticisi Osman Başpınar, grup olarak düğünümde annem babam olur musunuz diyen kardeşimizi yalnız bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizlere benim annem babam yok konvoyuma destek olur musunuz? Sizleri aile olarak görüyorum diyen bir kardeşimizin çağrısına cevapsız kalamazdık ve kalmadık. Çok güzel bir düğün oldu. Belki de bugüne kadar Denizli’de ki en güzel düğün oldu. Bu güzel etkinliğimize sponsor olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli’de 140 bin’e yakın üyesi bulunan sosyal medya grubu dün dünya evine giren ve kimsesi olmadığı için benim ailem siz olur musunuz? diyen damadı yalnız bırakmadı.

 

Denizli’nin en büyük sosyal medya grubu haline gelen “Denizli Trafik Yaşam Grubu” dün büyük bir etkinliğe imza attı. Dünya evine giren gençler için adete seferber olan grup yöneticileri ve üyeleri, yaklaşık 200 araçlık konvoy ve 1000 yakın üyesiyle damada aile oldu.

 

Sosyal sorumluluk alanda yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren ve 140 bine yaklaşan üye sayısıyla büyük bir aile olan Denizli Trafik Yaşam Grubu, birçok konuda etkinlik ve yardımlaşma örneği göstererek büyümeye devam ediyor. Toplumu bilinçlendirme ve yaşanan olaylara müdahale ve yardımdan geri kalmayan grup dün kimsesi olmayan bir üyelerinin düğününe katılarak damada ailelik görevi yaptı.

 

Düğünde yapılması gereken bir çok konuda sponsor ayarlayarak damadın yükünü hafifleten grup üyeleri, gelin arabasını, süsleme işlemini, kuaför ihtiyacını, mehteran ekibini, araçlara takılacak ay-yıldızlı eşarplar ayarlayarak düğün konvoyuna araçları ile eşlik etti.

 

Denizli Trafik Yaşam Grubu, en son bir gencin “Düğünümde benim ailem olur musunuz” teklifi üzerine adete seferber oldu. Denizli Trafik Yaşam Grubu Yöneticisi Osman Başpınar, üyelerinin mutlu gününe sahip çıkan ve düğüne katılan bütün üyelere teşekkür ederek, “Denizli Trafik Yaşam Grubu büyük bir aile. Üyelerimizin dertlerine derman olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kan ihtiyacı olana yardımcı oluyoruz. Yolda aracı kalana yardımcı oluyoruz. Bugüne kadar kaybolan birçok çocuğumuzu bulunmasına yardımcı olduk. Denizli trafiğine ve yaşamına katkı koymak için imkanlarımız doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün ise bir üyemizin mutluluğuna Denizli Trafik Yaşam Grubu olarak ortak olduk. Üyemizin ailesi yoktu ve konvoy yapacak bir çevresi olmadığını söyledi bize. Bizde grubumuzda, Denizli Trafik Yaşam Grubu bugün bir arkadaşımızın düğünü olacak bu arkadaşımızın hayatta kimsesi yok ve manevi olarak destek vermek amacı ile siz grup üyelerinden böyle bi günde yalnız bırakmamanızı rica ediyoruz. Gelin arabası temini grup üyelerinden Celal Değirmencioğlu tarafından şoförlü bir şekilde sponsor olmuştur. Mehteran ekibini grup olarak ayarladık ve mehteran takımı ücretsiz düğünümüzü şenlendirdi”dedi.

 

KARDEŞİMİZİN ÇAĞRISINI CEVAPSIZ BIRAKAMAZDIK

Denizli Trafik Yaşam Grubu Yöneticisi Osman Başpınar, grup olarak düğünümde annem babam olur musunuz diyen kardeşimizi yalnız bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bizlere benim annem babam yok konvoyuma destek olur musunuz? Sizleri aile olarak görüyorum diyen bir kardeşimizin çağrısına cevapsız kalamazdık ve kalmadık. Çok güzel bir düğün oldu. Belki de bugüne kadar Denizli’de ki en güzel düğün oldu. Bu güzel etkinliğimize sponsor olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.