Danimarka şehrini Denizlili bayan politikacı yönecek

SİYASET 29.07.2018 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Danimarka şehrini Denizlili bayan politikacı yönecek

Danimarka’nın 100 bin nüfuslu Randers şehrini Politikacı olan Denizlili Fatma Çetinkaya Belediye Başkanı olarak yönetecek.   1975 yılında Danimarka’ya yerleşen Çetinkaya, bu ülkeye ailesinin işçi olarak gitmesiyle orada yetişip büyüdü.  Daha 8 yaşındayken Danimarka’ya ailesiyle birlikte giden Fatma Çetinkaya, şuanda bir başarı öyküsüne imza atıyor. Çetinkaya,  43 yıl önce musafir işçinin kızı olarak gittiği ülkenin Randers Belediye Başkanlığı’nı 14 gün boyunca yönetecek. 5.5 milyon nüfuslu Danimarka’nın büyük şehirlerinden biri olarak bilinen Randers kenti çevre belediyelerle birlikte yaklaşık 100 bin dolayında nüfusu bulunuyor. Randers’te belediye başkanlığını Sosyal Demokrat Parti mensubu Torben Lund yönetiyor.       3 DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTÜYOR   Danimarka’nın Sosyal Demokrat Parti’nin aynı zamanda mensubu olan Denizlili Fatma Çetinkaya, 3 dönemdir Randers kentinin belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. Çetinkaya, 14 gün boyunca belediye başkanı Torben Lund’un yerine başkanlık görevi yapacak.   Kaynak: Nordik Postası  

Danimarka’nın 100 bin nüfuslu Randers şehrini Politikacı olan Denizlili Fatma Çetinkaya Belediye Başkanı olarak yönetecek.

 

1975 yılında Danimarka’ya yerleşen Çetinkaya, bu ülkeye ailesinin işçi olarak gitmesiyle orada yetişip büyüdü.  Daha 8 yaşındayken Danimarka’ya ailesiyle birlikte giden Fatma Çetinkaya, şuanda bir başarı öyküsüne imza atıyor. Çetinkaya,  43 yıl önce musafir işçinin kızı olarak gittiği ülkenin Randers Belediye Başkanlığı’nı 14 gün boyunca yönetecek. 5.5 milyon nüfuslu Danimarka’nın büyük şehirlerinden biri olarak bilinen Randers kenti çevre belediyelerle birlikte yaklaşık 100 bin dolayında nüfusu bulunuyor. Randers’te belediye başkanlığını Sosyal Demokrat Parti mensubu Torben Lund yönetiyor.  

 

 

3 DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTÜYOR

 

Danimarka’nın Sosyal Demokrat Parti’nin aynı zamanda mensubu olan Denizlili Fatma Çetinkaya, 3 dönemdir Randers kentinin belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyor. Çetinkaya, 14 gün boyunca belediye başkanı Torben Lund’un yerine başkanlık görevi yapacak.

 

Kaynak: Nordik Postası

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.