Dar olan kaldırımın ortasındaki elektrik direği yayalara engel oluyor

DENİZLİ 12.06.2020 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Dar olan kaldırımın ortasındaki elektrik direği yayalara engel oluyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde, TCDD Tren Garı'na yakın bölgede dar olan kaldırımdan geçmekte zorluk çeken vatandaşlara, bir engel de elektrik direği neden oluyor.   Daha öncede basında yer almasına rağmen yüklenici firma tarafından herhangi bir işlem yapılmayan kaldırımdaki elektrik direği, vatandaşların kaldırımı kullanmalarına engel olmaya devam ediyor.   İzmir Asfaltı üzerinde yol genişletme çalışmaları yapılmasının ardından daralan kaldırımın ortasında bulunan direk nedeniyle, yayalar büyük valiz veya bebek arabası ile geçmeye çalıştıklarında geçemiyor. Yaklaşık 1-1,5 metre genişliğindeki kaldırımın bir tarafında duvar diğer tarafında demir korkuluklar olması nedeniyle ortada olan direk kaldırımı iyice daraltıyor.   Kaldırımdan geçemeyen yayalar geri dönmek zorunda kalarak anayola inerek oradan geçmek zorunda kalıyor. Buda yoğun trafik akışının olduğu ana yolda tehlikeye neden oluyor. Vatandaşlar bu konuda şikayetlerini dile getirirken yetkililerden bu konuya bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.  

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde, TCDD Tren Garı'na yakın bölgede dar olan kaldırımdan geçmekte zorluk çeken vatandaşlara, bir engel de elektrik direği neden oluyor.

 

Daha öncede basında yer almasına rağmen yüklenici firma tarafından herhangi bir işlem yapılmayan kaldırımdaki elektrik direği, vatandaşların kaldırımı kullanmalarına engel olmaya devam ediyor.

 

İzmir Asfaltı üzerinde yol genişletme çalışmaları yapılmasının ardından daralan kaldırımın ortasında bulunan direk nedeniyle, yayalar büyük valiz veya bebek arabası ile geçmeye çalıştıklarında geçemiyor. Yaklaşık 1-1,5 metre genişliğindeki kaldırımın bir tarafında duvar diğer tarafında demir korkuluklar olması nedeniyle ortada olan direk kaldırımı iyice daraltıyor.

 

Kaldırımdan geçemeyen yayalar geri dönmek zorunda kalarak anayola inerek oradan geçmek zorunda kalıyor. Buda yoğun trafik akışının olduğu ana yolda tehlikeye neden oluyor. Vatandaşlar bu konuda şikayetlerini dile getirirken yetkililerden bu konuya bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.