Darbe gecesinin 3 yiğidi

DİĞER 12.08.2016 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Darbe gecesinin 3 yiğidi

denizli haber / denizli 20 haber / Darbe gecesinin 3 yiğidi

15 Temmuz darbe girişimi gecesi ilk saatlerinde meydanda 3 yiğit vardı. Darbe girişiminin ilk saatlerinde, darbenin seyri belli olmazken 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda ( Çınar Meydanı)  halkın yanında olan ve meydandan halka seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir göz ardı edilemez.   15 Temmuz darbe girişimi gecesi, herkesi bir korku ve telaş alırken, özellikle idareci ve yöneticilerin hedefte olduğu saatlerde, korkusuzca meydana çıkan ve halka önderlik eden bu üç yiğit, orada bulunan vatandaşlar gibi takdir edilmeli. Saat 23.30 veya daha öncesinden meydanda halka hitap eden ve meydanlara toplanarak milli iradeye ve Türkiye’ye sahip çıkılmasını vurgulayarak vatandaşların endişelerini gidermeye çalışan bu 3 kişi önemli rol almıştır. Birçok siyasetçi ve idari amir meydanda yokken onlar meydanda ellerinde mikrofonsuzda olsa bu darbe girişimine seslerini yükseltmiş ve vatandaşları yönlendirmiştir. O gece heyecanın dorukta olduğu ve bu üç kişinin nasıl çaba gösterdiği orda bulunanların gözlerinden kaçmamıştır. İlerleyen saatlerde darbe girişiminin kırıldığı anlarda meydana gelenlerin, nerede oldukları tam bilinmezken biz iyi niyetli düşünerek, protokol gereği darbe girişiminin engellenmesi için çaba gösterdiklerini ve kriz masadında yer aldıklarını ümit ediyoruz. O gecenin siyasi ve idari amirlerinden bu üç yiğit asla unutulmamalıdır.
denizli haber / denizli 20 haber / Darbe gecesinin 3 yiğidi

15 Temmuz darbe girişimi gecesi ilk saatlerinde meydanda 3 yiğit vardı. Darbe girişiminin ilk saatlerinde, darbenin seyri belli olmazken 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda ( Çınar Meydanı)  halkın yanında olan ve meydandan halka seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir göz ardı edilemez.

 

15 Temmuz darbe girişimi gecesi, herkesi bir korku ve telaş alırken, özellikle idareci ve yöneticilerin hedefte olduğu saatlerde, korkusuzca meydana çıkan ve halka önderlik eden bu üç yiğit, orada bulunan vatandaşlar gibi takdir edilmeli. Saat 23.30 veya daha öncesinden meydanda halka hitap eden ve meydanlara toplanarak milli iradeye ve Türkiye’ye sahip çıkılmasını vurgulayarak vatandaşların endişelerini gidermeye çalışan bu 3 kişi önemli rol almıştır.

Birçok siyasetçi ve idari amir meydanda yokken onlar meydanda ellerinde mikrofonsuzda olsa bu darbe girişimine seslerini yükseltmiş ve vatandaşları yönlendirmiştir. O gece heyecanın dorukta olduğu ve bu üç kişinin nasıl çaba gösterdiği orda bulunanların gözlerinden kaçmamıştır.

İlerleyen saatlerde darbe girişiminin kırıldığı anlarda meydana gelenlerin, nerede oldukları tam bilinmezken biz iyi niyetli düşünerek, protokol gereği darbe girişiminin engellenmesi için çaba gösterdiklerini ve kriz masadında yer aldıklarını ümit ediyoruz.

O gecenin siyasi ve idari amirlerinden bu üç yiğit asla unutulmamalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.