Darbenin Fırsat Olduğu Uygulama

TEKNOLOJİ 29.08.2016 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Darbenin Fırsat Olduğu Uygulama

denizli haber / denizli 20 haber / Darbenin Fırsat Olduğu Uygulama

15 Temmuz gecesi yaşanan başarısız darbe girişimi sonrası doğru ve hızlı haber noktasında sizlerin de yaşadığı sorunlara en hızlı şekilde cevap veren uygulama bir rss okuyucu şeklinde çalışıyor.    Bundle sayesinde özellikle takip ettiğiniz haber kaynaklarını tek tek seçerek her an her yerde anlık olarak tüm haberlere hızlıca ulaşabilir ve bildirimleri sayesinde ülkede ve dünyada neler oluyor neler bitiyor hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Yerel, ulasal ve yabancı kaynakları takip etme olanağı sağlayan bu uygulama tamamen Türk yapımıdır.   Yerli bir uygulama olan Bundle'ı aşağıdakl bağlantılardan indirebilirsiniz; Android için Bundle ► https://goo.gl/n6rN1d  iOS için Bundle ► https://goo.gl/aNxPvR  
denizli haber / denizli 20 haber / Darbenin Fırsat Olduğu Uygulama

15 Temmuz gecesi yaşanan başarısız darbe girişimi sonrası doğru ve hızlı haber noktasında sizlerin de yaşadığı sorunlara en hızlı şekilde cevap veren uygulama bir rss okuyucu şeklinde çalışıyor.

 

 Bundle sayesinde özellikle takip ettiğiniz haber kaynaklarını tek tek seçerek her an her yerde anlık olarak tüm haberlere hızlıca ulaşabilir ve bildirimleri sayesinde ülkede ve dünyada neler oluyor neler bitiyor hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Yerel, ulasal ve yabancı kaynakları takip etme olanağı sağlayan bu uygulama tamamen Türk yapımıdır.

 

Yerli bir uygulama olan Bundle'ı aşağıdakl bağlantılardan indirebilirsiniz;

Android için Bundle ► https://goo.gl/n6rN1d 
iOS için Bundle ► https://goo.gl/aNxPvR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.