Dart Şampiyonları Madalyalarını Aldı

SPOR 02.01.2020 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Dart Şampiyonları Madalyalarını Aldı

Okul Sporları Dart Turnuvası sonunda Genç Erkeklerde Yatağan MTAL, Genç Kızlarda Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi takımları şampiyonluk kupasını kaldırdı.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okul Sporları Dart Gençler müsabakaları sona erdi. Lütfi Ege Anadolu Lisesi Spor Salonunda müthiş rekabete sahne olan maçlarda okul takımları dereceye girebilmek için yarıştı. Müsabakalar sonucunda erkeklerde Yatağan MTAL, kızlarda ise Hakkı DereköylüGüzel Sanatlar Lisesi takımları şampiyonluk kupasına uzandı. Sporculara kupa ve madalyaları yapılan törenle verildi.     İŞTE DERECEYE GİRENLER   Genç Kızlar 1-Hakkı Dereköylü GSL 2-Denizli  Lisesi 3- Yatağan MTAL 4-Cinkaya SBL   Genç Erkekler 1-Yatağan MTAL 2-Uzunpınar 70. Yıl ÇPAL 3- Sarayköy Menderes And. Lisesi 4- Hacı Mehmet Zorlu ÇPAL    

Okul Sporları Dart Turnuvası sonunda Genç Erkeklerde Yatağan MTAL, Genç Kızlarda Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi takımları şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okul Sporları Dart Gençler müsabakaları sona erdi. Lütfi Ege Anadolu Lisesi Spor Salonunda müthiş rekabete sahne olan maçlarda okul takımları dereceye girebilmek için yarıştı. Müsabakalar sonucunda erkeklerde Yatağan MTAL, kızlarda ise Hakkı DereköylüGüzel Sanatlar Lisesi takımları şampiyonluk kupasına uzandı. Sporculara kupa ve madalyaları yapılan törenle verildi.

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

 

Genç Kızlar

1-Hakkı Dereköylü GSL

2-Denizli  Lisesi

3- Yatağan MTAL

4-Cinkaya SBL

 

Genç Erkekler

1-Yatağan MTAL

2-Uzunpınar 70. Yıl ÇPAL

3- Sarayköy Menderes And. Lisesi

4- Hacı Mehmet Zorlu ÇPAL

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.