Dart’ta Şampiyon Belli Oldu

SPOR 03.12.2018 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dart’ta Şampiyon Belli Oldu

Dart Kulüpler İl Birinciliği hafta sonu yapılan maçlarla tamamlandı. İncilipınar Gücü Gençlik Spor Kulübü Şampiyon oldu.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği Dart Kulüpler İl Birinciliği Teras Park AVM’nin ev sahipliğinde yapıldı. Dart sporunu sevenleri buluşturan İl Birinciliğine 120 erkek, 60 bayan olmak üzere toplam 180 sporcu katıldı. İki gün süren turnuvada sporcular kıyasıya mücadelelerin yanı sıra eğlenceli de vakit geçirdiler. Turnuva sonunda yapılan ödül töreniyle dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.     İŞTE DERECEYE GİRENLER   İNCİLİPINAR GÜCÜ GENÇLİK VE SK SOSYAL BİLİMLER İBRAHİM CİNKAYA SK TAVAS BELEDİYE SK DENİZLİ İDMAN YURDU SK

Dart Kulüpler İl Birinciliği hafta sonu yapılan maçlarla tamamlandı. İncilipınar Gücü Gençlik Spor Kulübü Şampiyon oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği Dart Kulüpler İl Birinciliği Teras Park AVM’nin ev sahipliğinde yapıldı. Dart sporunu sevenleri buluşturan İl Birinciliğine 120 erkek, 60 bayan olmak üzere toplam 180 sporcu katıldı. İki gün süren turnuvada sporcular kıyasıya mücadelelerin yanı sıra eğlenceli de vakit geçirdiler. Turnuva sonunda yapılan ödül töreniyle dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

 

İNCİLİPINAR GÜCÜ GENÇLİK VE SK

SOSYAL BİLİMLER İBRAHİM CİNKAYA SK

TAVAS BELEDİYE SK

DENİZLİ İDMAN YURDU SK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.