Dartta şampiyonlar belli oldu

SPOR 14.04.2017 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dartta şampiyonlar belli oldu

Okul Sporları Dart Gençler ve Yıldızlarda şampiyonlar belli oldu. Turnuvada 117 okuldan 468 sporcu yarışarak rekor katılım sağlandı.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Dart İl Birinciliği yarışmalarına 117 okuldan 468 sporcu katıldı. Teraspark AVM’de yapılan turnuvada sporcular zihinsel faaliyetlerini performansa dönüştürürken şampiyonluk mücadelesi verdi.     DARTA İLGİ ARTIYOR   Kısa süre içinde karar verebilmek, bu kararı nasıl uygulayacağını planlamak, bir sonraki atışın nasıl yapılacağını düşünmek gibi birçok zihinsel faaliyetleri içeren Dart sporu ülkemizde ve Denizli’de hızla yaygınlaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan turnuvada 304 maç yapıldı ve dereceye girenlere kupa ve madalyalarını aldı.   İŞTE ŞAMPİYONLAR GENÇ ERKEK İbrahim CİNKAYA Sosyal Bilimler Lisesi Babadağ Hacı Mehmet ZORLU ÇPL Sema Abdurrahman MTAL Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi   YILDIZ ERKEK Mehmet kemal ARACI Ort. Musa Hatice ÇELİKKOL Ort. Ticaret Borsası Ort. Hacı Şakir Meliha Öz Ort.  
Okul Sporları Dart Gençler ve Yıldızlarda şampiyonlar belli oldu. Turnuvada 117 okuldan 468 sporcu yarışarak rekor katılım sağlandı.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Dart İl Birinciliği yarışmalarına 117 okuldan 468 sporcu katıldı. Teraspark AVM’de yapılan turnuvada sporcular zihinsel faaliyetlerini performansa dönüştürürken şampiyonluk mücadelesi verdi.

 

 

DARTA İLGİ ARTIYOR

 

Kısa süre içinde karar verebilmek, bu kararı nasıl uygulayacağını planlamak, bir sonraki atışın nasıl yapılacağını düşünmek gibi birçok zihinsel faaliyetleri içeren Dart sporu ülkemizde ve Denizli’de hızla yaygınlaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan turnuvada 304 maç yapıldı ve dereceye girenlere kupa ve madalyalarını aldı.

 

İŞTE ŞAMPİYONLAR

GENÇ ERKEK

İbrahim CİNKAYA Sosyal Bilimler Lisesi

Babadağ Hacı Mehmet ZORLU ÇPL

Sema Abdurrahman MTAL

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi

 

YILDIZ ERKEK

Mehmet kemal ARACI Ort.

Musa Hatice ÇELİKKOL Ort.

Ticaret Borsası Ort.

Hacı Şakir Meliha Öz Ort.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.