Dayanıklı ve Sağlam Erkek Güneş Gözlükleri; Optik AVM

YAŞAM 03.12.2020 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Dayanıklı ve Sağlam Erkek Güneş Gözlükleri; Optik AVM

Yaz mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarından olan güneş gözlükleri yoğun güneş ışınlarından gözleri korumasının yanı sıra kıyafetleri ve şıklığı da tamamlar. Optik avm güneş gözlüğü modelleri özellikleri ve fiyatları ile ön plana çıkar. Erkek güneş gözlüğü modellerinde dikkate alınan unsur gözlüğün işlevi gözleri UV ışınlarına karşı korumasıdır.   Tasarımlara sahip olan erkek güneş gözlüğü modelleri ışınlarının neden olduğu gözlerde bağ dokusunun zarar görmesi ve korneada ağrılı yanıkların oluşması gibi etkenleri ortadan kaldırır. UV filtreli güneş gözlükleri uzun süre güneş ışığına maruz kalan erkeklerin göz sağlığını da destekler. Orijinal ürünler güvenlik kontrolünden geçirilerek kullanıcıya sunulur. Optik avm erkek güneş gözlüğü modellerinin tamamı çerçeve, cam ve sap bileşenleri dayanıklı ve sağlam yapıya sahiptir.   CE İşaretli Ürünler   Ürünlerin tamamı özel etiketinde Avrupa Birliği direktiflerine uygunluğu ifade eden CE işaretine sahiptir. CE işareti üründe kullanılan tüm materyallerin sağlık açısından uygun ve dayanıklı olduğunu ifade eder. Erkek güneş gözlüklerinde önemli olan unsurlardan biri de yüz tipine uygunluktur. Güneş gözlüğünün UV filtresi ne sahip olması ya da dayanıklı materyallerden üretilmesi kesinlikle yeterli değildir. Yüz yapısına ve şekline uygun olmayan ürünler keyifli bir şekilde kullanılmaz. Bu yüzden seçilen güneş gözlüğünün boyutları üretildiği materyalin niteliği, cam özellikleri ve çeşidi kadar önemli bir yer tutar.   Renk Seçimi   Güneş gözlüğünde renk seçimi de son derece önemlidir. Erkek güneş gözlüklerinde tercih edilen renk genellikle siyah ve kahve tonları olarak ön plana çıkar ancak farklı markaların değişik renklerini de bulmak mümkündür. Güneş gözlüğü tercihi yapılırken kıyafet ile olan renk uyumu sağlamasından ziyade ürünün kullanıldığı ortamlarda herhangi bir soruna yol açmaması da dikkat edilmelidir. Erkek güneş gözlüklerinin ışığı geçirme oranı ve emme miktarı camlarda kullanılan renklere göre değişiklik gösterir. Karlı arazi gibi aydınlık ortamlarda emilim değeri yüzde seksen üzerinde olan siyah renkli güneş gözlükleri uygun bir tercihtir. Trafikte kullanılan güneş gözlükleri renk bazen sorunlara neden olabilir. Kullanılan renkli camlar ışığın kırılarak göze gelmesine neden olur ve bu da araç kullanırken görüş yeteneğini kısıtlar. https://www.optikavm.com.tr/ üzerinden Optik AVM farkı ile orijinal güneş gözlüklerine dört mevsim erişin!

Yaz mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarından olan güneş gözlükleri yoğun güneş ışınlarından gözleri korumasının yanı sıra kıyafetleri ve şıklığı da tamamlar. Optik avm güneş gözlüğü modelleri özellikleri ve fiyatları ile ön plana çıkar. Erkek güneş gözlüğü modellerinde dikkate alınan unsur gözlüğün işlevi gözleri UV ışınlarına karşı korumasıdır.

 

Tasarımlara sahip olan erkek güneş gözlüğü modelleri ışınlarının neden olduğu gözlerde bağ dokusunun zarar görmesi ve korneada ağrılı yanıkların oluşması gibi etkenleri ortadan kaldırır. UV filtreli güneş gözlükleri uzun süre güneş ışığına maruz kalan erkeklerin göz sağlığını da destekler. Orijinal ürünler güvenlik kontrolünden geçirilerek kullanıcıya sunulur. Optik avm erkek güneş gözlüğü modellerinin tamamı çerçeve, cam ve sap bileşenleri dayanıklı ve sağlam yapıya sahiptir.

 

CE İşaretli Ürünler

 

Ürünlerin tamamı özel etiketinde Avrupa Birliği direktiflerine uygunluğu ifade eden CE işaretine sahiptir. CE işareti üründe kullanılan tüm materyallerin sağlık açısından uygun ve dayanıklı olduğunu ifade eder. Erkek güneş gözlüklerinde önemli olan unsurlardan biri de yüz tipine uygunluktur. Güneş gözlüğünün UV filtresi ne sahip olması ya da dayanıklı materyallerden üretilmesi kesinlikle yeterli değildir. Yüz yapısına ve şekline uygun olmayan ürünler keyifli bir şekilde kullanılmaz. Bu yüzden seçilen güneş gözlüğünün boyutları üretildiği materyalin niteliği, cam özellikleri ve çeşidi kadar önemli bir yer tutar.

 

Renk Seçimi

 

Güneş gözlüğünde renk seçimi de son derece önemlidir. Erkek güneş gözlüklerinde tercih edilen renk genellikle siyah ve kahve tonları olarak ön plana çıkar ancak farklı markaların değişik renklerini de bulmak mümkündür. Güneş gözlüğü tercihi yapılırken kıyafet ile olan renk uyumu sağlamasından ziyade ürünün kullanıldığı ortamlarda herhangi bir soruna yol açmaması da dikkat edilmelidir. Erkek güneş gözlüklerinin ışığı geçirme oranı ve emme miktarı camlarda kullanılan renklere göre değişiklik gösterir. Karlı arazi gibi aydınlık ortamlarda emilim değeri yüzde seksen üzerinde olan siyah renkli güneş gözlükleri uygun bir tercihtir. Trafikte kullanılan güneş gözlükleri renk bazen sorunlara neden olabilir. Kullanılan renkli camlar ışığın kırılarak göze gelmesine neden olur ve bu da araç kullanırken görüş yeteneğini kısıtlar. https://www.optikavm.com.tr/ üzerinden Optik AVM farkı ile orijinal güneş gözlüklerine dört mevsim erişin!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.