Define avcılarının polisleri şaşkına çeviren yöntemi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2020 - 18:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Define avcılarının polisleri şaşkına çeviren yöntemi

Denizli’de kaçak kazı yapan define avcılarının kurdukları asansör sistemi baskın yapan polisleri bile şaşkına çevirdi. Olayda, polislerin geldiğini fark eden define avcıları açtıkları çukuru bırakarak kaçtı. Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi İlçesi Eskihisar Mahallesinde meydana geldi. Bölgede kaçak kazı yapıldığı yönünde bilgi alan ekipler harekete geçerek operasyon yaptı. Bölgeye gittiklerinde kaçak kazı için açılan çukurla karşılaşan ekipler içeri girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadı. Polis, define aramak için kazılan çukura kurulan asansör sistemini görünce şaşkına döndü. Operasyonda kazı alanındaki çukurdan çıkan suyun tahliyesini sağlayan 1 adet hidrofor ve 3 adet kazı yapımında kullanılan alet ve farklı ebatlarda kablo, ip türünden kaçak kazı malzemesi ele geçirildi. Öte yandan, yakalanacaklarını anlayan define avcılarının ise polisi gözetlediği ve geldiklerini anlayınca kazıda kullandıkları malzemeleri de arkalarında bırakarak kaçtıkları öğrenildi.                                        

Denizli’de kaçak kazı yapan define avcılarının kurdukları asansör sistemi baskın yapan polisleri bile şaşkına çevirdi. Olayda, polislerin geldiğini fark eden define avcıları açtıkları çukuru bırakarak kaçtı.


Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi İlçesi Eskihisar Mahallesinde meydana geldi. Bölgede kaçak kazı yapıldığı yönünde bilgi alan ekipler harekete geçerek operasyon yaptı. Bölgeye gittiklerinde kaçak kazı için açılan çukurla karşılaşan ekipler içeri girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadı. Polis, define aramak için kazılan çukura kurulan asansör sistemini görünce şaşkına döndü. Operasyonda kazı alanındaki çukurdan çıkan suyun tahliyesini sağlayan 1 adet hidrofor ve 3 adet kazı yapımında kullanılan alet ve farklı ebatlarda kablo, ip türünden kaçak kazı malzemesi ele geçirildi.


Öte yandan, yakalanacaklarını anlayan define avcılarının ise polisi gözetlediği ve geldiklerini anlayınca kazıda kullandıkları malzemeleri de arkalarında bırakarak kaçtıkları öğrenildi.                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.