DEFSAD Fotoğraf Sergisi PAÜ Hastanesinde Açıldı

SANAT 21.08.2019 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DEFSAD Fotoğraf Sergisi PAÜ Hastanesinde Açıldı

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği PAÜ Hastanesi sergi salonunda kuruluşunun on ikinci yılını on ikinci sergisiyle 42 fotoğraftan oluşan karma bir sergiyle kutluyor.   Açılışa Başhekim Prof. Dr.İbrahim Türkçüer, Başmüdür Erdinç Karataş, Hastane Md. Yrd. Osman Dirmilli, DEFSAD Başkanı Emel Güley ve fotoğraf sahipleri katıldılar. Açılışta konuşma yapan Prof. Dr.İbrahim Türkçüer bu tür sergilerin hem çalışanlarımıza hem de hasta ve yakınlarına iyi geldiğini söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.     Emel Güley ise konuşmasında sergiden bahsederek şunları söyledi; Siyah beyaz tekniğiyle açılan sergiye katılımcılar için teşekkür etti. MİNİMALİZM; Evet, sevgili sanat dostları, farkında olmadan kullandığımız, ama içinde minimal felsefeyi ve sanatı barındıran, öylesine güzel sözler ve ortaya konmuş eylemler vardır ki… İşte bütün bunları, fotoğraf sanatının görsel zenginlikleriyle yoğurup sunabilmektir amacımız...   Sergi açılışı toplu fotoğraf çekilmesi ve kokteylle devam etti.  

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği PAÜ Hastanesi sergi salonunda kuruluşunun on ikinci yılını on ikinci sergisiyle 42 fotoğraftan oluşan karma bir sergiyle kutluyor.

 

Açılışa Başhekim Prof. Dr.İbrahim Türkçüer, Başmüdür Erdinç Karataş, Hastane Md. Yrd. Osman Dirmilli, DEFSAD Başkanı Emel Güley ve fotoğraf sahipleri katıldılar. Açılışta konuşma yapan Prof. Dr.İbrahim Türkçüer bu tür sergilerin hem çalışanlarımıza hem de hasta ve yakınlarına iyi geldiğini söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

 

Emel Güley ise konuşmasında sergiden bahsederek şunları söyledi; Siyah beyaz tekniğiyle açılan sergiye katılımcılar için teşekkür etti. MİNİMALİZM; Evet, sevgili sanat dostları, farkında olmadan kullandığımız, ama içinde minimal felsefeyi ve sanatı barındıran, öylesine güzel sözler ve ortaya konmuş eylemler vardır ki… İşte bütün bunları, fotoğraf sanatının görsel zenginlikleriyle yoğurup sunabilmektir amacımız...

 

Sergi açılışı toplu fotoğraf çekilmesi ve kokteylle devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.