DEGİAD dostluğa üçlük attı

SPOR 16.05.2017 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DEGİAD dostluğa üçlük attı

Bu yıl "DOSTLUĞA ÜÇLÜK AT" sloganıyla ikinci defa düzenlenen GHO-DEGİAD-TED BASKETBOL TURNUVASI büyük ilgi gördü.

Bu yıl "DOSTLUĞA ÜÇLÜK AT" sloganıyla ikinci defa düzenlenen GHO-DEGİAD-TED BASKETBOL TURNUVASI büyük ilgi gördü.   Degiad- Ted Koleji Basketbol Turnuvası 2. Sezonu  08.02.2017 tarihinde DEGİAD ve Ted Koleji takımlarının fikstür çekimi ile başladı ve 07.05.2017 final maçları ile sona erdi. Tüm takımların birbiri ile mücadele ettiği grup maçları ardından, Ply-off maçları sonucuna göre 07.05.2017 pazar günü TED KOLEJİ bahçesinde festival ortamında gerçekleşen final gününde birincilik mücadelesi verildi.   "DOSTLUĞA ÜÇLÜK AT"  sloganlı GHO-DEGİAD-TED BASKETBOL TURNUVASININ birinciliğini Turgut DALAMAN, Hasan Can ÇALGIR, Mehmet AKA, Yunus Eme ASIĞ,  Sinan SOYLU, Tolga YILMAZ, Kaan ŞANLIKAN'ın oluşturduğu "RİSKY MEN" adlı takım elde etti. Ödüllerini DEGİAD YK Başkanı Melek SÖZKESEN'den alan takım kaptanı Kaan ŞANLIKAN,  güzel organizasyon için herkese teşekkür ederek; “Bu tarz sportif faaliyetler ile hem gençlerimize iyi örnek olduğumuzu hemde üyeler arası birlik beraberlik duygularının pekiştiğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.  İkincilik kupasını kazanan “Kaynama Noktası” isimli takımın kaptanı Hakan ÖZYALÇIN, TED KOLEJİ Müdürü Fatih CANPOLAT'tan kupayı alırken "DEGİAD’A ve TED KOLEJİ’ne  bu spor-kardeşlik-eğlence temalı faaliyet için teşekkür etti. “BOL ŞANS BEYLER” adlı takım ise üçüncülüğü elde etti, Takım kaptanı Salim KUTLUTÜRK kupasını DEGİAD Sosyal Faaliyetler komisyonu Başkanı Sinan SOYLU'nun elinden aldı.   Hatırlayacağınız gibi renkli sahnelere ev sahibi olan turnuvada Denizli Valimiz  Ahmet Altıparmak ta forma giyip sahada üçlük atmak için ter dökmüştü.   Ödül törenlerinin ardından oyuncular, Degiad üyeleri ve Ted Koleji ailesi Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mirkelam ile gece geç saatlere kadar turnuva yorgunluğunu attılar.
Bu yıl "DOSTLUĞA ÜÇLÜK AT" sloganıyla ikinci defa düzenlenen GHO-DEGİAD-TED BASKETBOL TURNUVASI büyük ilgi gördü.

Bu yıl "DOSTLUĞA ÜÇLÜK AT" sloganıyla ikinci defa düzenlenen GHO-DEGİAD-TED BASKETBOL TURNUVASI büyük ilgi gördü.

 

Degiad- Ted Koleji Basketbol Turnuvası 2. Sezonu  08.02.2017 tarihinde DEGİAD ve Ted Koleji takımlarının fikstür çekimi ile başladı ve 07.05.2017 final maçları ile sona erdi. Tüm takımların birbiri ile mücadele ettiği grup maçları ardından, Ply-off maçları sonucuna göre 07.05.2017 pazar günü TED KOLEJİ bahçesinde festival ortamında gerçekleşen final gününde birincilik mücadelesi verildi.

 

"DOSTLUĞA ÜÇLÜK AT"  sloganlı GHO-DEGİAD-TED BASKETBOL TURNUVASININ birinciliğini Turgut DALAMAN, Hasan Can ÇALGIR, Mehmet AKA, Yunus Eme ASIĞ,  Sinan SOYLU, Tolga YILMAZ, Kaan ŞANLIKAN'ın oluşturduğu "RİSKY MEN" adlı takım elde etti. Ödüllerini DEGİAD YK Başkanı Melek SÖZKESEN'den alan takım kaptanı Kaan ŞANLIKAN,  güzel organizasyon için herkese teşekkür ederek; “Bu tarz sportif faaliyetler ile hem gençlerimize iyi örnek olduğumuzu hemde üyeler arası birlik beraberlik duygularının pekiştiğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.  İkincilik kupasını kazanan “Kaynama Noktası” isimli takımın kaptanı Hakan ÖZYALÇIN, TED KOLEJİ Müdürü Fatih CANPOLAT'tan kupayı alırken "DEGİAD’A ve TED KOLEJİ’ne  bu spor-kardeşlik-eğlence temalı faaliyet için teşekkür etti. “BOL ŞANS BEYLER” adlı takım ise üçüncülüğü elde etti, Takım kaptanı Salim KUTLUTÜRK kupasını DEGİAD Sosyal Faaliyetler komisyonu Başkanı Sinan SOYLU'nun elinden aldı.

 

Hatırlayacağınız gibi renkli sahnelere ev sahibi olan turnuvada Denizli Valimiz  Ahmet Altıparmak ta forma giyip sahada üçlük atmak için ter dökmüştü.

 

Ödül törenlerinin ardından oyuncular, Degiad üyeleri ve Ted Koleji ailesi Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mirkelam ile gece geç saatlere kadar turnuva yorgunluğunu attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.