DEGİAD Ekonomi odaklı aktivitelerinden birini daha gerçekleştirdi

GÜNDEM 09.02.2017 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DEGİAD Ekonomi odaklı aktivitelerinden birini daha gerçekleştirdi

DEGİAD ekonomi odaklı düzenlediği etkinlikte, Prof.Dr. Emre Alkin,"Nereden geldik ? Nereye gidiyoruz? " temalı konuşmasında Türkiye'nin önemli konularına değindi.

Prof.Dr. Emre Alkin, Türkiye'yi sadece ekonomik tablosuyla değerlendirmekle kalmadı, eğitimden kadın iş gücüne kadar çeşitli konularda, önemli ulusal ve uluslararası kaynakların verilerinden ve istatistiklerinden oluşan anlatımıyla, dinleyenleri zaman zaman şaşırttı, güldürdü, düşündürdü.   Gündemin önemli konularından VARLIK FONU ile ilgili bir çok soruya yanıt vererek, Varlık Fonunun, ideal çalışma şeklini-prensiplerini anlatarak, dünyada da örnekleri bulunan bu fonun elverişli çalıştırılması halinde ülkeye yarar getireceğini anlattı. Ve "verimli çalışmasını dilerim" dedi.     Bazen kendi hayatından bazen gözlemlediği yaşam öykülerinden örnekler vererek, dinleyicileri canlı tutan ve 2 saate yakın sunum yapan Emre ALKİN, sadece ekonomiyle ilgili rakamlar vererek dinleyicileri yormaktan uzak bir anlatımla sürdürdüğü anlatımı sırasında, yakında çıkacak olan 2 yeni kitabı hakkında da bilgiler verdi.   Müzikten sanata, döviz kurundan, önümüzdeki yıllarda dünyada şahlanacak olan sektörlere, ülkelerin son 50 yılda nereden nereye geldiklerine uzanan konuşmasının sonunda DEGİAD tarafından kendisine, "DEGİAD M.Güneş Özsoy-S.Emre Çaputçu HATIRA ORMANI" nda adına dikilen 50 fidanın anı belgesi takdim edildi.    
DEGİAD ekonomi odaklı düzenlediği etkinlikte, Prof.Dr. Emre Alkin,"Nereden geldik ? Nereye gidiyoruz? " temalı konuşmasında Türkiye'nin önemli konularına değindi.

Prof.Dr. Emre Alkin, Türkiye'yi sadece ekonomik tablosuyla değerlendirmekle kalmadı, eğitimden kadın iş gücüne kadar çeşitli konularda, önemli ulusal ve uluslararası kaynakların verilerinden ve istatistiklerinden oluşan anlatımıyla, dinleyenleri zaman zaman şaşırttı, güldürdü, düşündürdü.

 

Gündemin önemli konularından VARLIK FONU ile ilgili bir çok soruya yanıt vererek, Varlık Fonunun, ideal çalışma şeklini-prensiplerini anlatarak, dünyada da örnekleri bulunan bu fonun elverişli çalıştırılması halinde ülkeye yarar getireceğini anlattı. Ve "verimli çalışmasını dilerim" dedi.

 

 

Bazen kendi hayatından bazen gözlemlediği yaşam öykülerinden örnekler vererek, dinleyicileri canlı tutan ve 2 saate yakın sunum yapan Emre ALKİN, sadece ekonomiyle ilgili rakamlar vererek dinleyicileri yormaktan uzak bir anlatımla sürdürdüğü anlatımı sırasında, yakında çıkacak olan 2 yeni kitabı hakkında da bilgiler verdi.

 

Müzikten sanata, döviz kurundan, önümüzdeki yıllarda dünyada şahlanacak olan sektörlere, ülkelerin son 50 yılda nereden nereye geldiklerine uzanan konuşmasının sonunda DEGİAD tarafından kendisine, "DEGİAD M.Güneş Özsoy-S.Emre Çaputçu HATIRA ORMANI" nda adına dikilen 50 fidanın anı belgesi takdim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.