DEGİAD ile GEKA arasında protokol imzalandı

GÜNDEM 02.02.2017 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DEGİAD ile GEKA arasında protokol imzalandı

denizli haber / denizli 20 haber / DEGİAD ile GEKA arasında protokol imzalandı

Denizli Genç İş Admaları Derneği (DEGİAD) ile GEKA arasında protol imzalandı.   DEGİAD'tan yapılan açıklmada, İhracatta yeni pazarlar yeni fırsatlar eğitimi ilimizde ihracat potansiyeli olan firmaların katılımıyla yeni pazarlara açılması için düzenlenecektir. İhracatı arttırmaya yönelik bu çalışma ile bölgesel kalkınmaya yönelik kapasite geliştirilecektir. GEKA nın teknik destek programı kapsamındaki eğitim ay içerisinde hayata geçirilecektir   İhracatçı üyelerimizin ihracat ve pazarlama departmanlarından geniş katılım öngördüğümüz  bu iki günlük eğitim için Degiad Dernek Merkezimiz kullanıma açılacaktır.    Geka Teknik Destek programı kapsamındaki protokol Geka Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan ile Degiad Başkanı Melek Sözkesen ,Başkan Yardımcısı Ahmet Özer Başoğlan ,Sayman Levent Altuntaş ve  Genel Sekreter Esra Kasapoğlu Ünlü nün katılımıyla  imzalandı.
denizli haber / denizli 20 haber / DEGİAD ile GEKA arasında protokol imzalandı

Denizli Genç İş Admaları Derneği (DEGİAD) ile GEKA arasında protol imzalandı.

 

DEGİAD'tan yapılan açıklmada, İhracatta yeni pazarlar yeni fırsatlar eğitimi ilimizde ihracat potansiyeli olan firmaların katılımıyla yeni pazarlara açılması için düzenlenecektir. İhracatı arttırmaya yönelik bu çalışma ile bölgesel kalkınmaya yönelik kapasite geliştirilecektir. GEKA nın teknik destek programı kapsamındaki eğitim ay içerisinde hayata geçirilecektir

 

İhracatçı üyelerimizin ihracat ve pazarlama departmanlarından geniş katılım öngördüğümüz  bu iki günlük eğitim için Degiad Dernek Merkezimiz kullanıma açılacaktır. 

 

Geka Teknik Destek programı kapsamındaki protokol Geka Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan ile Degiad Başkanı Melek Sözkesen ,Başkan Yardımcısı Ahmet Özer Başoğlan ,Sayman Levent Altuntaş ve  Genel Sekreter Esra Kasapoğlu Ünlü nün katılımıyla  imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.