DENİB- Denizli Gıda Kümesi Dubai’de Ses Getirdi

EKONOMİ 04.03.2017 - 07:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB- Denizli Gıda Kümesi Dubai’de Ses Getirdi

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının destekleri ile yürütülmekte olan URGE proje kapsamında 24 Şubat- 2 Mart 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Yurtdışı Pazarlama Programı gerçekleştirildi.

Söz konusu Yurtdışı Pazarlama Programı kapsamında DENİB-Denizli Gıda Kümesi tarafından;  8 katılımcı firma ve 14 kişilik heyet ile Gulfood 2017 Uluslararası Gıda Fuarına Info standlı katılım ve fuar ziyareti gerçekleştirdi.   World Trade Center’da düzenlenen fuarda SheikhMaktoumHall, M-B23 nolu Info standında Denizli Gıda Kümesi Tanıtım katalogları dağıtılıp ziyaretçiler ile kümemiz, katılımcı firmalarımız ve ürünleri konusunda bilgiler paylaşıldı. Firmalarımız ise fuar ziyareti ile birlikte birçok verimli B2B iş görüşmesi gerçekleştirdi.   Dubai Başkonsolosu Sayın Erdem Ozan; Dubai Ticaret Ataşesi Sayın Hasan Önal ve Abu Dhabi Büyükelçisi Sayın Can Dizdar ve Sayın Uğur Erdoğan Başkanlığında Denizli Ticaret Odası; Denizli Gıda Kümesi standını ziyaret etti.     Türkiye Standı B2B Salonunda yapılan toplantıda Dubai Ticaret Ataşemiz Hasan Önal,  DENİB-Denizli Gıda Kümesi ile BAE ve Dubai pazarı hakkında bilgiler paylaştı. Bahse konu toplantıda aynı zamanda DENİB Denetim Kurulu Üyesi Denizli Gıda Kümesi Komite Başkanı Sayın Süreyya Çalışkan ise Ataşemiz Sayın Hasan Önal’a DENİB, Denizli Gıda Kümesi ve Denizli ihracatı konusunda bilgileri aktardı.   DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Kocasert; Dünyanın en önemli gıda fuarlarından bir tanesi olan Gulfood 2017 Fuarına katılım ve ziyaretin ekonomimize önemli katkılar sağlayacağını ve yapılan B2B görüşmeleri ile kurulan önemli iş bağlantılarının Denizli ve Türkiye ihracatını artırmasını beklediğini belirtti.  
Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının destekleri ile yürütülmekte olan URGE proje kapsamında 24 Şubat- 2 Mart 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Yurtdışı Pazarlama Programı gerçekleştirildi.

Söz konusu Yurtdışı Pazarlama Programı kapsamında DENİB-Denizli Gıda Kümesi tarafından;  8 katılımcı firma ve 14 kişilik heyet ile Gulfood 2017 Uluslararası Gıda Fuarına Info standlı katılım ve fuar ziyareti gerçekleştirdi.

 

World Trade Center’da düzenlenen fuarda SheikhMaktoumHall, M-B23 nolu Info standında Denizli Gıda Kümesi Tanıtım katalogları dağıtılıp ziyaretçiler ile kümemiz, katılımcı firmalarımız ve ürünleri konusunda bilgiler paylaşıldı. Firmalarımız ise fuar ziyareti ile birlikte birçok verimli B2B iş görüşmesi gerçekleştirdi.

 

Dubai Başkonsolosu Sayın Erdem Ozan; Dubai Ticaret Ataşesi Sayın Hasan Önal ve Abu Dhabi Büyükelçisi Sayın Can Dizdar ve Sayın Uğur Erdoğan Başkanlığında Denizli Ticaret Odası; Denizli Gıda Kümesi standını ziyaret etti.

 

 

Türkiye Standı B2B Salonunda yapılan toplantıda Dubai Ticaret Ataşemiz Hasan Önal,  DENİB-Denizli Gıda Kümesi ile BAE ve Dubai pazarı hakkında bilgiler paylaştı. Bahse konu toplantıda aynı zamanda DENİB Denetim Kurulu Üyesi Denizli Gıda Kümesi Komite Başkanı Sayın Süreyya Çalışkan ise Ataşemiz Sayın Hasan Önal’a DENİB, Denizli Gıda Kümesi ve Denizli ihracatı konusunda bilgileri aktardı.

 

DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Kocasert; Dünyanın en önemli gıda fuarlarından bir tanesi olan Gulfood 2017 Fuarına katılım ve ziyaretin ekonomimize önemli katkılar sağlayacağını ve yapılan B2B görüşmeleri ile kurulan önemli iş bağlantılarının Denizli ve Türkiye ihracatını artırmasını beklediğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.