DENİB 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çin'de Kutladı

DÜNYA 01.11.2016 - 15:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çin'de Kutladı

denizli haber / denizli 20 haber / DENİB 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çin'de Kutladı

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kurduğumuz Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümü ülkemizde ve yurt dışı temsilciliklerimizde büyük bir coşku ile kutlandı.   Guanco Başkonsolosluğumuzun düzenlediği ve Guanco Başkonsolosumuz Sayın Batu Kesmen, Guangdong Eyalet Hükümeti Vali Yardımcısı Sayın Li Chunsheng ve Guanco Siyasi Danışma Konferansı Başkan Yardımcısı Sayın Li Jin’in de yer aldığı Cumhuriyet Resepsiyonu’nda Türk ve Çinli üst düzey birçok temsilci yer aldı.   Resepsiyona Kanton Fuarı için Guangzhou’da bulunan DENİB Heyeti de davetliydi. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Sayın Süleyman Kocasert, düzenlenen protokolde iş dünyasını temsil ederken, Denizlili iş adamları da Çin’in önde gelen iş adamları ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile bir arada olma fırsatı yakaladı ve iki ülke arasındaki ekonomik bağların geliştirilmesine yönelik adımlara değinildi. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katılan DENİB heyetinin, bu anlamlı günü Guangzhou’da kutlaması bütün katılımcılarımız için gurur ve moral kaynağı oldu.
denizli haber / denizli 20 haber / DENİB 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Çin'de Kutladı

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kurduğumuz Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümü ülkemizde ve yurt dışı temsilciliklerimizde büyük bir coşku ile kutlandı.

 

Guanco Başkonsolosluğumuzun düzenlediği ve Guanco Başkonsolosumuz Sayın Batu Kesmen, Guangdong Eyalet Hükümeti Vali Yardımcısı Sayın Li Chunsheng ve Guanco Siyasi Danışma Konferansı Başkan Yardımcısı Sayın Li Jin’in de yer aldığı Cumhuriyet Resepsiyonu’nda Türk ve Çinli üst düzey birçok temsilci yer aldı.

 

Resepsiyona Kanton Fuarı için Guangzhou’da bulunan DENİB Heyeti de davetliydi. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Sayın Süleyman Kocasert, düzenlenen protokolde iş dünyasını temsil ederken, Denizlili iş adamları da Çin’in önde gelen iş adamları ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile bir arada olma fırsatı yakaladı ve iki ülke arasındaki ekonomik bağların geliştirilmesine yönelik adımlara değinildi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katılan DENİB heyetinin, bu anlamlı günü Guangzhou’da kutlaması bütün katılımcılarımız için gurur ve moral kaynağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.