DENİB Akademi “Hedeflerle Yönetim” Eğitim Programı

EKONOMİ 17.10.2016 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB Akademi “Hedeflerle Yönetim” Eğitim Programı

denizli haber / denizli 20 haber / DENİB Akademi “Hedeflerle Yönetim” Eğitim Programı

DENİB Akademi, 13 Ekim 2016 Perşembe günü “Hedeflerle Yönetim“ konusunda eğitim programı gerçekleştirdi.   Eğitmende Neden Hedeflerle Yönetim, Başarının sırrında hedefli olmak mı yatıyor? Amacı, Avantajları, Dezavantajları, Performans Yönetimi, İletişime Katkısı, Yönetim Sistemi, Müşteri Değeri ve Önemi, Çalışanların Katılımı, Sürekli İyileştirme, Çalışanlara yönelik yönetim sisteminin parçaları nelerdir? İş sağlığı ve güvenliği yönetme sistemleri, tedarikçilerimiz nerelerde? Misyon, Vizyon, İşletme içinde hedefler belirlenirken dikkat edilmesi gereken hususlar, Performans kriterlerinin belirlenmesi, Sonuçların değerlendirilmesi, Kişisel Hedeflerin belirlenmesi, Organizasyonel hedefler ile kişisel hedeflerin örtüşmesi, Swot Analiz, Güçlü Yönler, Zayıf Yönler, Fırsatlar, Tehditler, İşletmelerde Swot Analizi’nin Stratejik Yönetime Etkisi, Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü, Duyurma, Paylaşım, Çevre Analizi, Politik Faktörler, Ekonomik Faktörler, Sosyal Faktörler, Teknolojik Faktörler, Pazar Analizi gibi birçok önemli konuda Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. Meltem ONAY tarafından katılımcılara bilgi verildi.   Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programı, Firma Sahipleri, Genel Müdürler, Pazarlama Müdürleri, Üretim Müdürleri, Kalite Temsilcileri, İhracat Müdürleri ve Genel Koordinatörlerin de katılımıyla birlikte keyifli ve başarılı bir şekilde tamamlandı. DENİB AKADEMİ eğitimlerine, 9-10 Kasım 2016 Salı günü “Yöneticiler İçin Stratejik Planlama, Bütçe, Bütçe Kontrolü, ve Revizyonu” eğitim programı ile devam edecek…
denizli haber / denizli 20 haber / DENİB Akademi “Hedeflerle Yönetim” Eğitim Programı

DENİB Akademi, 13 Ekim 2016 Perşembe günü “Hedeflerle Yönetim“ konusunda eğitim programı gerçekleştirdi.

 

Eğitmende Neden Hedeflerle Yönetim, Başarının sırrında hedefli olmak mı yatıyor? Amacı, Avantajları, Dezavantajları, Performans Yönetimi, İletişime Katkısı, Yönetim Sistemi, Müşteri Değeri ve Önemi, Çalışanların Katılımı, Sürekli İyileştirme, Çalışanlara yönelik yönetim sisteminin parçaları nelerdir? İş sağlığı ve güvenliği yönetme sistemleri, tedarikçilerimiz nerelerde? Misyon, Vizyon, İşletme içinde hedefler belirlenirken dikkat edilmesi gereken hususlar, Performans kriterlerinin belirlenmesi, Sonuçların değerlendirilmesi, Kişisel Hedeflerin belirlenmesi, Organizasyonel hedefler ile kişisel hedeflerin örtüşmesi, Swot Analiz, Güçlü Yönler, Zayıf Yönler, Fırsatlar, Tehditler, İşletmelerde Swot Analizi’nin Stratejik Yönetime Etkisi, Sürdürülebilir Rekabet Üstünlüğü, Duyurma, Paylaşım, Çevre Analizi, Politik Faktörler, Ekonomik Faktörler, Sosyal Faktörler, Teknolojik Faktörler, Pazar Analizi gibi birçok önemli konuda Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. Meltem ONAY tarafından katılımcılara bilgi verildi.

 

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programı, Firma Sahipleri, Genel Müdürler, Pazarlama Müdürleri, Üretim Müdürleri, Kalite Temsilcileri, İhracat Müdürleri ve Genel Koordinatörlerin de katılımıyla birlikte keyifli ve başarılı bir şekilde tamamlandı.

DENİB AKADEMİ eğitimlerine, 9-10 Kasım 2016 Salı günü “Yöneticiler İçin Stratejik Planlama, Bütçe, Bütçe Kontrolü, ve Revizyonu” eğitim programı ile devam edecek…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.