DENİB Akademi “Kazancın Anahtarı: Fikri Mülkiyet Hakları” Eğitim Programı

EĞİTİM 24.11.2016 - 08:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB Akademi “Kazancın Anahtarı: Fikri Mülkiyet Hakları” Eğitim Programı

DENİB Akademi “Kazancın Anahtarı: Fikri Mülkiyet Hakları” Eğitim Programı / denizli haber / denizli 20 haber

DENİB Akademi, 22 Kasım 2016 Salı günü “Kazancın Anahtarı: Fikri Mülkiyet Hakları” isimli Marka, Patent ve Tasarım konusunda eğitim programı gerçekleştirdi.   Eğitmende firmalara Patent, Marka ve Tasarım Tescili Nedir? Fikri Mülkiyet Hakları nelerdir? Nasıl korurum? Denizli’nin diğer illere göre Patent, Marka ve Tasarım tescilindeki durumu, Yurt dışındaki koruma alternatifleri, Almak için sağlanması gereken kriterler, süreç, Doğru başvuru nasıl yapılır ve adımları, Yanlış başvuru nelere mal olur, En güçlü koruma nasıl elde edilir, en doğru strateji nedir gibi birçok konuda Sidus Patent’den İrfan Can IŞIKLI tarafından bilgi verildi.   Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programı firma sahipleri ile firmaların pazarlama müdürleri, marka patent sorumlularının  katılımıyla keyifli bir program gerçekleştirildi.   DENİB AKADEMİ eğitimlerine, 13 Aralık 2016 Salı günü Denizli’de ve 14 Aralık 2016 tarihi Çarşamba günü Uşak ilinde yapılacak olan “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” ile devam edecek.
DENİB Akademi “Kazancın Anahtarı: Fikri Mülkiyet Hakları” Eğitim Programı / denizli haber / denizli 20 haber

DENİB Akademi, 22 Kasım 2016 Salı günü “Kazancın Anahtarı: Fikri Mülkiyet Hakları” isimli Marka, Patent ve Tasarım konusunda eğitim programı gerçekleştirdi.

 

Eğitmende firmalara Patent, Marka ve Tasarım Tescili Nedir? Fikri Mülkiyet Hakları nelerdir? Nasıl korurum? Denizli’nin diğer illere göre Patent, Marka ve Tasarım tescilindeki durumu, Yurt dışındaki koruma alternatifleri, Almak için sağlanması gereken kriterler, süreç, Doğru başvuru nasıl yapılır ve adımları, Yanlış başvuru nelere mal olur, En güçlü koruma nasıl elde edilir, en doğru strateji nedir gibi birçok konuda Sidus Patent’den İrfan Can IŞIKLI tarafından bilgi verildi.

 

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programı firma sahipleri ile firmaların pazarlama müdürleri, marka patent sorumlularının  katılımıyla keyifli bir program gerçekleştirildi.

 

DENİB AKADEMİ eğitimlerine, 13 Aralık 2016 Salı günü Denizli’de ve 14 Aralık 2016 tarihi Çarşamba günü Uşak ilinde yapılacak olan “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.